Istorie interzisă: CRANIUL CONSIDERAT CA FIIND AL LUI HITLER, APARȚINE UNEI TINERE

Bob Baier, un fost angajat al CIA, a reluat ancheta cu privire la moartea lui Hitler, din 30 aprilie 1945. El a studiat cele 700 de pagini declasificate de FBI. Concluzia sa este că Hitler a reușit să fugă din Berlin, în Argentina.

Bob Baier este ajutat de un membru al forțelor speciale și de un arheolog în ancheta sa, care începe într-un loc din jungla argentiniană, unde sunt descoperite câteva monede din timpul celui de al Treilea Reich. În inima junglei ei au descoperit ruinele unei clădiri. Localnicii susțin că p perioadă de timp, acolo s-ar fi adăpostit Hitler.

Echipa se deplasează la Berlin, în vederea studierii la fața locului, a posibilității ca Hitler să-și fi înscenat moartea. Există suspiciunea că rușii, care au descoperit cadavrele lui Hitler și al Evei Brown, ar fi înscenat moartea lui Hitler.

La Berlin, se descoperă faptul că Hitler, înainte să apară în public pentru ultima oară, mai mulți ofițeri SS s-au îmbarcat într-un avion cu destinație necunoscută, de pe aeroportul Templehof. Unul dintre avioane avea la bord bagajele lui Hitler.

Echipa s-a deplasat pe proprietatea generalului Franco, Spania, pentru a verifica dacă un avion putea ateriza în apropiere. Există mărturii care susțin că în interiorul mănăstirii Samos, Spania, au fost adăpostiți ofițeri naziști. Ancheta continuă în peninsula Valdes, unde în aprilie și mai 1945, au fost reperate submarine naziste.

Pentru anchetatori a fost clar că Hitler a plecat din Berlin în Spania, la prietenul său Franco. Călătoria a continuat în insulele Canare, unde a fost descoperită o bază secretă pe care submarinele naziste au utilizat-o.

Ancheta continuă în Charata, localitatea unde se crede că Hitler a locuit ultimele trei luni, înainte să moară.
Sunt martori care au declarat că Hitler împreună cu mai mulți apropiați au locuit în această localitate, timp de trei luni.

S-au creat multe speculații cu privire la moartea lui Hitler și pentru că FBI-ul a trecut cu vederea multe probe care demonstrau contrariul.

Unul dintre documentele declasificate face referire la un agent FBI care a adus probe despre Hitler, în august 1945. Agentul a intrat în legătură cu o persoană care l-a ajutat pe Hitler să fugă și a primit 15000 de dolari pentru acest serviciu.

Un alt document face referire la faptul că foarte mulți naziști s-au instalat cu familiile lor în peninsula Valdes. Cu toate că informațiile veneau la FBI, din mai multe surse, acesta nu a dat curs și nu a făcut investigațiile care se impuneau.

Argentina este unul dintre statele care au acordat azil politic multor naziști. Marile puteri occidentale nu au sancționat economic sau în alt mod aceste state, semn că teoria conspirației este realitate.

Rușii și americanii au îngăduit fuga lui Hitler și a apropiaților săi. Este memorabilă fraza spusă de Stalin, în anul 1947, la Postdam, precum că Hitler a fugit în Argentina, prin Spania.

hitler - Istorie interzisă: CRANIUL CONSIDERAT CA FIIND AL LUI HITLER, APARȚINE UNEI TINERE

După mulți ani, în care specialiștii americani au cerut permisiunea rușilor de a face teste pe craniul descoperit în buncăr și care a fost declarat ca fiind al lui Hitler, în anul 2009, rușii permit aceste teste. Stupoare, craniul aparținea unei tinere.

A făcut furori fotografia în care Hitler este împreună cu Eva și cu Ulrich, fiica lor, la câțiva ani, după încetarea războiului. Se pare că cel deal Doilea Război Mondial are mistere tenebroase, înțelegi meschine și multe trădări.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns