Descopera

Istorie interzisă: Civilizaţia egipteană creată de zei, piramidele au o vechime de peste 9000 ani, iar faraonii erau fraţii zeilor

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei omenirii este civilizaţia egipteană. De nenumărate ori, egiptologii sau chiar istoricii şi-au pus numeroase întrebări cu privire la originea şi vârsta piramidelor. Nu de puţine ori s-a vehiculat ideea că acestea ar fi mult mai vechi decât se crede în prezent. Această teorie se bazează pe anumite pergamente descoperite de-a lungul timpului.

Unul dintre acestea este cunoscut sub numele de Lista Regelui Turin. Lista regelui Turin este lista regilor imediat apăruți după dinastia a IV-a fără să se facă vreo schimbare. Întemeietorul acestei dinastii, Userkaf, se crede a fi urmașul lui Kheops, direct sau prin căsătorie.

Acest papirus este unul extrem de important pentru că informaţii preţioase despre evoluţia dinastiilor egiptene, cât şi cea a civilizaţiei, sunt notate negru pe alb. Singura problemă este că papirusul în cauză este rupt în peste 160 de bucăţi, motiv pentru care nu s-a putut descifra întreaga informaţie.

Pergamentul a fost descoperit în 1822 Bernardino Drovetti în vechea capitală egipteană Teba. Textul a fost tradus de Jean-François Champollion şi numeroase informaţii şocante au fost ignorate cu desăvârşire de către istorici. Oare de ce?

În primul rând primii conducători ai Egiptului au fost jumătate oameni şi jumătate zei. Se pare că aceştia au venit din altă lume şi au fost numiţi Shems Hor, adică companionii sau tovarăşii lui Horus. Textul antic ne mai spune că civilizaţia egipteană a apărut în urmă cu 11.000 de ani în urmă şi nu cu 5.000 de ani aşa cum susţine istoria.

De asemenea, prezenţa zeilor în civilizaţia egipteană este menţionată cu lux de amănunte. Este posibil ca aceştia ca aceştia să fie creatori acestei civilizaţii. Nu se ştie cu exactitate cine au fost aceşti zei şi nici de unde au venit, dar este limpede faptul că au condus acest popor cum au ştiut mai bine.

Oul Orstrich

Un artefact cu adevărat interesant este expus în Muzeul Nubia din Egipt. Este vorba despre un ou de struţ, care contrazice teoria istoricilor cu privire la momentul apariţiei civilizaţiei egiptene. Oul Orstrich a fost descoperit într-unul din mormintele antice de către egiptologul de origine engleză Mallaby Cecil Firth în 1907.

turin royal canon - Istorie interzisă: Civilizaţia egipteană creată de zei, piramidele au o vechime de peste 9000 ani, iar faraonii erau fraţii zeilor

Interesant este faptul că oul este acoperit cu diverse desene din perioada antică. De exemplu, pe lângă plante exotice şi struţi, mai sunt înfăţişate şi piramidele din Giza. Până acum nimic nu pare ieşit din comun, dar în momentul în care specialiştii au stabilit că oul de struţ are o vechime de 9000 de ani atunci lucrurile par să se complice. De ce?

Pentru că istoricii ne spun că piramidele din Giza au fost construite cu doar 4500-5000 de ani în urmă. Şi atunci, nu putem să nu ne întrebăm care este motivul pentru că marile adevăruri despre civilizaţia egipteană ne sunt ascunse intenţionat?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top