Mozaic

Istorie cenzurată: Dinozauri care nu trebuiau să existe și ADN de proveniență necunoscută

Oamenii de știință au identificat peste 700 de specii de dinozauri. Dintre acestea, doar cinci specii au avut scheletul complet, restul au fost oase izolate. Și în timpurile mai apropiate de noi, au fost descoperite oase care au fost considerate ca fiind de dinozaur. Ele sau dovedit a fi umane și nicidecum reptiliene.

Cum stabilesc cercetătorii vârsta unei fosile, în condițiile în care datarea cu carbon, potasiu și uraniu funcționează pentru fosile cu o vechime de câteva mii de ani? La aceste estimări intervine partea subiectivă a cercetătorilor.
S-a spus că dinozaurii au dispărut ca urmare a coliziunii dintre planeta noastră și un meteorit. Ne întrebăm de ce au dispărut numai speciile mari de reptile și cele mici au supraviețuit?

În Peru, au fost descoperite desene care reprezintă dinozauri, semn că omul a interacționat cu aceștia. În Rusia au fost descoperite în același strat urme de om și de dinozauri.

Multe persoane au declarat că au văzut dinozauri în pădurile din Congo, Australia, America de Sud. Din anul 2000 și până în prezent au fost înregistrate 20000 de astfel de cazuri. Conform cryptozoologilor, printre aceștia se numără și monstrul din Loch Ness.

În multe culturi ale lumii există legende în care zeii ucid marile reptile care conduceau planeta. Cine au fost acești zei?
Oamenii de știință consideră că Pământul s-a format acum 4,54 miliarde de ani, iar viața a apărut acum 3,5 miliarde de ani. În această perioadă au existat cinci extincții. Acestea au lovit Terra atunci când viața începea să se dezvolte masiv. După fiecare extincţie viața a reapărut și s-a extins și mai mult. Acest fenomen este un paradox.

În aprilie 2011, un grup de cercetători susținea că au descoperit gene extraterestre în ADN-ul uman. Dacă vor putea fi decriptate aceste gene, multe dintre misterele genezei și evoluției umane vor fi descifrate.

loading...

Gene extraterestre se găsesc în ADN-ul tuturor formelor de viață de pe Pământ, dar în cazul oamenilor doza este mai mare. Cercetătorii cred că ADN-ul a fost inserat în mai multe etape, fapt care a permis dezvoltarea rapidă.

Cum erau primii oameni?

Un text sumerian ne oferă o descriere. Când omenirea a fost făcută, ei nu știau să mănânce pâine, nici cu haine goliciunea să-și acopere. Ierburile le pășteau ca oile, din bălți beau apă, ca fiarele pădurii.

Până în anul 2003, aceste relatări erau considerate legende. Atunci au fost realizate cu succes fuziuni dintre celulele umane și cele de iepure. Mai târziu, au fost creați porci cu sânge uman. În concluzie, există o tehnologie de a crea monștrii asemănători cu cei din legende.

Experimentele genetice au început cu sute de milioane de ani și continuă și astăzi. În anul 2008, în Montauk, New York, pe malul unui râu, a fost descoperit cadavrul unei creaturi ciudate. Aceasta avea cioc de pasăre, gheare de raton și corp de câine. Animalul nu a putut fi identificat.

Unii consideră că animalul face parte dintr-un lung șir de experimente genetice. În anul 2010, într-un lac din Carolina de Sud a fost prins un pește care avea dinți de om.

dinozauri - Istorie cenzurată: Dinozauri care nu trebuiau să existe și ADN de proveniență necunoscută

În anul 1955, într-o localitate din Anglia, a fost descoperit un șir de urme format dintr-o singură copită. Urme identice au fost descoperite în Japonia și Franța. Trăim într-o matrice plină de experimente și necunoscut. De unde venim și încotro ne îndreptăm?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top