The news is by your side.

Istoria se repetă? Naveta spațială antică desenată într-o peșteră din Japonia

0

Istoria este știința care ne explică trecutul pentru ca aceleași greșeli să nu fie repetate în viitor. Dar ce ne facem atunci când istoria pare să fie întreruptă și dintr-un motiv sau altul descoperim că anumite lucruri care se petrec în prezent s-au petrecut și cu mii de ani în urmă?

Istoria planetei noastre este incertă și odată cu trecerea timpului diverse indicii despre trecutul straniu se descoperă. O pictură rupestră a fost descoperită într-o peșteră din Japonia. Straniu este faptul că acest desen antic reprezintă o navetă spațială care zboară pe orizontală.

Fascinați de această descoperire, specialiștii au stabilit că desenul are o vechime de cel puțin 5000 de ani. Acest fapt ridică numeroase semne de întrebare cu privire la istoria civilizațiilor anterioare. În acest fel s-a născut teoria conform căreia în urmă cu 5000 de ani ar fi existat o civilizație avansată din punct de vedere tehnologic, care trăia pe teritoriul Japoniei. Această civilizație misterioasă ajunsese cam la același nivel tehnologic cu al nostru pentru că nava spațială nu ar putea fi atribuită unei civilizații extraterestre.

Din diverse motive această civilizaţie misterioasă și străveche a dispărut și oamenii care au rămas au fost nevoiți să se retragă în peșteri și în acest fel au desenat ceea ce și-au adus aminte.

Această teorie este una impresionantă, mai ales în condițiile în care civilizația antică a ajuns să descopere navele spațiale și chiar să le folosească, după care a atins decăderea. Dacă considerăm că această ipoteză este una reală, atunci trebuie să realizăm că există o anumită ciclicitate în istoria Terrei. Această ciclicitate este impusă oricărei civilizații pentru că altfel nu se poate explica cum o rachetă putea să existe cu circa 5000 de ani în urmă și mai mult desenată cu o precizie ieșită din comun pe pereții reci ai unei peșteri.

racheta-pestera Istoria se repetă? Naveta spațială antică desenată într-o peșteră din Japonia

Și dacă istoria civilizațiilor se repetă fără întrerupere, atunci nu putem să considerăm că destinul nostru este stabilit cu mult timp înainte ca el să se petreacă?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și