ISTORIA INTERZISĂ, minciuni și falsuri cu privire la cele mai importante evenimente din trecut

0

Teoria conform căreia musulmanii au fost în America înainte de Cristofor Columb nu este una nouă. Peste 500 de locuri în America de Nord au nume arabe, femeile purtau voal, iar șeful cherokees purta numele de Ramadhan Ibn Wati.

Columb nu a fost cel care a descoperit America, lumea nouă. Există dovezi despre călătoria vikingilor în America, despre triburile africane din Mali, care au fost primii descoperitori ai Americii.

Există o ipoteză lansată de către unii cercetători conform căreia Columb ar fi utilizat hărți realizate de musulmani și vikingi ca să pună piciorul în lumea nouă.

În statul Indiana există o localitate numită Mecca, în Ohio există o localitate Medina. Există multe documente care descriu activitatea arabilor înainte de sosirea lui Columb.

SUA au refuzat să dea aceste informații din motive care îi privesc. Au preferat varianta că primii care au pus piciorul în America au fost spaniolii. O ipoteză comodă care ne le-a creat probleme.

De regulă, alegem variantele care ne convin, care nu ne ridică probleme majore. Aceste informații nu se regăsesc în cărțile de istorie ale Americii. Spaniolii au salutat tacit această atitudine a americanilor și și-au asumat laurii.

Există care atestă faptul că indigenii americani aveau profunde influențe arabe. Indigenii cunoșteau cuvântul Allah, indigenii purtau turban, femeile purtau haine arăbești.

În California au fost descoperite morminte cu inscripții pe bucăți de piatră, scrise în limba arabă. Sunt istorici care susțin că musulmanii au ajuns în America în perioada cuprinsă între 300 și 400 e.n.

În notele sale, Columb are o frază care a fost cenzurată sute de ani. El povestește că a avut impresia că indigenii erau un fel de musulmani. Tot în jurnalul lui Columb este scrisă fraza că, în drumul său spre Cuba, a văzut o moschee.

O altă informație ascunsă cercetătorilor de către americani este faptul că Declarația de Independență a fost semnată din partea indigenilor de către două persoane care se numeau Abulla și Mohammed.

Nu este primul caz în care istoria a fost confiscată. Și în ceea ce privește istoria noastă lucrurile nu sunt clare.
Ne referim la misterioasa civilizație pelasgă care a avut influenţe asupra celei egiptene și a fost mult mai veche ca cea din urmă, ne referim și la tăblițele de la Tărtăria.

Proba cu carbon 14 a demonstrat că tăblițele datează din mileniul al IV-lea, î.Hr., fapt ce dădea de înțeles că scrierea nu a apărut în Mesopotamia, leagănul civilizației sumeriene, ci undeva în zona Dunării de Jos din actualul teritoriu al României.

Tăblițele de la Tărtăria au aparținut culturii Vinca. Din păcate această cultură a fost ignorată de occidentali, iar istoricii români nu au făcut mare lucru.

istorie - ISTORIA INTERZISĂ, minciuni și falsuri cu privire la cele mai importante evenimente din trecut

Occidentalii au contestat probele la care au fost supuse tăblițele de la Tărtăria și au susținut că tăblițele au niște însemne fără sens.

Sunt lucruri care ar trebui să ne revolte pentru că ele reprezintă certificatul de naștere al poporului nostru.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și