Take a fresh look at your lifestyle.

ISTORIA INTERZISĂ. ARTEFACTE CAUZATOARE DE MOARTE

În 12 septembrie 2015, mai mulți arheologi au descoperit un tunel sub moscheea Masjid al Haram din Mecca, în interiorul căruia era un obiect de dimensiuni uriașe.

Au fost cooptați mai mulți muncitori care au intrat în interiorul tunelului pentru a extrage obiectul.

În mod cu totul inexplicabil, 15 dintre muncitori au murit instantaneu. Investigațiile au relevat că în interiorul tunelului s-a produs o emisie de plasmă.

În 24 septembrie, a avut loc o altă tentativă de a extrage artefactul, care a fost numit de specialiști Arca lui Gabriel. În acel moment, peste 4000 de persoane care făceau peregrinajul la Mecca, au murit.

Autoritățile saudite au fost depășite de situație și nu au dat niciun comunicat. La câteva ore după tragedie, s-a dat un comunicat în care s-a spus că incidentul s-a soldat ca urmare a unor ambuscade care au dus la moartea persoanelor.

La câteva zile de la incident, mai mulți specialiști au declarat că tragedia a avut drept cauză o puternică emisie de plasmă. Victimele catastrofei nu prezentau răni sau fracturi care se produc, de regulă, în cazul unor mari aglomerații.

Loading...

Emisarul Marii Moscheii din Mecca l-a contactat pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, pentru că acesta era în posesia unui document numit Instrucțiunile lui Gabriel către Mohammed, care prevedea instrucțiuni precise în ceea ce privește apropierea de artefactul numit Arca lui Gabriel. În document sunt enumerate o serie de precauțiuni care trebuie luate înainte de a te apropia de artefac.

Autoritățile ruse, informate despre ceea ce s-a întâmplat la Mecca, se implică în acest caz. Ei vor transporta artefactul sub escortă militară în Antarctica. Mulți și-au pus întrebarea de ce autoritățile saudite au renunțat atât de ușor la un artefact atât de important pentru islam. Artefactul este considerat unul dintre punctele cardinale pe care a fost construit islamul.

Evenimentul de la Mecca a fost conexat cu un alt eveniment petrecut în România, în anul 2003. Un satelit echipat cu un radar penetrant la sol a descoperit o cavitate subterană în Bucegi, cu o formă geometrică perfectă, sferică.

S-a spus că respectiva cavitate nu putea să fie de origine naturală, dat fiind forma perfect sferică.

Misteriosul caz din România a început în anul 1999, atunci când un elicopter israelian s-a prăbușit în zona Bucegilor, accident soldat cu șase morți.

După acest incident, agenți CIA s-au deplasat în România pentru a investiga cazul. A fost descoperit un tunel care străbătea în subteran Bucegii.

artefact mayasCând s-a încercat intrarea în tunel, mai mulți agenți au murit instantaneu, ca urmare a unei emisii de plasmă.

Se spune că în interiorul tunelului era o structură similară cu cea de la Mecca, a cărei forță a ucis instantaneu mai multe persoane.

loading...

Comentariile sunt închise.