ISTORIA FURATĂ. MILADY DE TĂRTĂRIA ŞI PIRAMIDELE DIN BOSNIA

Semir Osmanagic este arheolog și de-a lungul carierei sale a realizat studii interesante dar a și lansat o serie de teorii care au împărțit lumea științifică.

El a susținut că misterioasele cranii de cristal sunt de origine extraterestră, că civilizația mayașă era de origine extraterestră. I se mai spune Indiana Jones din Bosnia pentru că a descoperit cele mai înalte piramide din lume. Descoperirea a fost făcută în Bosnia, țara lui de origine.

Într-un interviu, el a declarat că piramidele din Bosnia sunt cele mai înalte din lume și cele mai vechi din Europa.
În anul 2005, el a vizitat muntele Visa Ica și a ajuns la concluzia că acesta este o uriașă piramidă. Visa Ica este a cincea piramidă descoperită în Bosnia. Prima piramidă descoperită are 220 de metri înălțime, se mai numește și Piramida Soarelui și este cu mult mai înaltă decât Marea Piramidă din Gizeh, care are 147 de metri înălțime.

El a mai făcut descoperirea că, cele cinci piramide sunt unite printr-o rețea de tuneluri care au o vechime de 34000 de ani.

Într-un interviu acordat ziarului Daily Star, Osmanagic a declarat că piramidele sunt mașini uriașe de energie. Ele emit un câmp electromagnetic, acesta creând ultrasunete și fenomene energetice.

Piramidele serveau ca receptori, astfel asigurându-se comunicarea între continente. Lumea științifică europeană, dar și cea americană au reacționat, atacând teoria lui Osmanagic ca fiind o fabulație. Egiptenii s-au alăturat și ei acestui demers, considerând că structurile care au forma de piramidă sunt de origine naturală. Vântul și ploile le-au dat această formă și nu mâna omului.

Nu știm cine are dreptate dar mi-am amintit de faptul că descoperirea de la Tărtăria a trecut neobservată de către specialiștii occidentali.

Descoperirea tăblițelor s-a realizat în anul 1960 și practic, schimbă ordinea cronologică a apariției limbajului scris. Această civilizație este cea mai veche din lume.

Odată cu tăblițele au mai fost descoperite 26 de figurine din lut și piatră, o brățară din scoici și oase umane.
Două dintre cele trei plăcuțe sunt acoperite cu semne pictografice care redau texte vechi cu peste un mileniu față de cele de la Sumer, datate 3300 î.Hr.

A fost o descoperire epocală, umbrită de ignoranța sau suspiciunile oamenilor de știință occidentali.
În ceea ce privește oasele descoperite, acestea au aparținut unei femei care avea o vârstă de 50 de ani. Femeia fusese longevivă, ținând cont că durata de viață era mult mai mică.

bosnia - ISTORIA FURATĂ.  MILADY DE TĂRTĂRIA ŞI PIRAMIDELE DIN BOSNIA

Oasele aveau semne de o artrită puternică, coloana era deformată. Cercetătorii au numit-o Milady de Tărtăria. Rezultatele testelor au confirmat vechimea de peste 5000 de ani.

Am făcut legătura cu piramidele din Bosnia pentru că istoricul Nicolae Denșușianu susținea că leagănul civilizației europene este spațiul balcanic și carpato-dunărean. Misterioasa civilizație era cea a pelasgilor.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns