Vaticanul, istorie controversată! De la sacrificii umane până la legătura ascunsă cu Hitler

0

Vaticanul este cunoscut drept inima creștinismului, care bate la unison cu liderul suprem al tuturor creștinilor, Papa sau Pontifex Maximus.

Istoria murdară a Vaticanului

Istoria Vaticanului este una tumultuoasă, care se confundă de nenumărate ori cu practicile și tradițiile păgâne. Încă din cele mai vechi timpuri, cu mult înainte de nașterea lui Iisus, preoții păgâni purtau numele de pontifi. Această poziție se moștenea din tată în fiu și conferea preoților putere maximă asupra vieții oamenilor.

Straniu este faptul că Papii au preluat titlul de Pontifex Maximus, după împărații romani şi se considerau mari preoţi ai cultului de stat  Magna Mater.

În nenumărate rânduri, faptele care se petreceau la Vatican pot fi comparate cu o nefirească sete de sânge. În perioadă Romei glorioase, preoții din templul de la Vatican sacrificau oamenii și copii pentru a potoli setea de sânge a demonilor. Din cauza acestor practici, templul a fost de nenumărate ori închis și familiile de preoți alungate.

După căderea Romei, Vaticanul a fost preluat de preoți, care și-au asumat rolul de lideri absoluți. Practicile de sacrificii umane, slăvirea demonilor sau canibalismul, au fost reluate între anii 590-752, 847-872 și chiar mai târziu în 896 şi 1057.

În jurul anului 1483 Tomás de Torquemada a fost numit Inchizitor General de Aragón, Valencia și Catalonia. Torționarii săi cât și milițile speciale au fost apoi binecuvântate cu cel mai înalt ordin sacru al cultului roman – SS-ul Cavalerilor Sedes Sacrorum(Cavalerii Sfântului Scaun).

Acești cavaleri aveau putere absolută asupra ereticilor și le-a fost garantat de către Vatican că indiferent de crimele pe care le comit, vor ajunge în rai. În acest fel, armata cavalerilor a avut mână liberă asupra vieților oamenilor.

Ultimele ritualuri satanice  deschise sub Sfânta Inchiziției au fost la începutul secolulul al 19-lea. Până la începutul secolului 20, au mai rămas doar câteva sute de cavalerilor SS care aparţineau Sfinţi Inchiziții.

Vaticanul și Hitler

În timpul celui de al doilea război mondial, în Vatican s-au infiltrat şi alte loji masonice: OSS, MI6, Loja P2, care este cea mai mare lojă din Italia. Mai mult de atât, există numeroase teorii conspiraționiste care îl leagă pe Papa din acea vreme, Pius al XII-lea și Hitler. Straniu este faptul că Papa Pius al XII-lea este supranumit Papa lui Hitler.  Punctul fierbinte al acestor descoperi pare a fi o telegramă din 19 noiembrie 1939 în care Pius al XII-lea, în loc să se indigneze din cauza deportării iudeilor romani, se arată mai degrabă preocupat din cauza comuniștilor din jurul Romei.

Hitler şi naziştii au lucrat concertat cu Vaticanul prin intermediul iezuiţilor. În anul 1933 Germania a semnat Concordatul cu Vaticanul. Franz von Papen, reprezentantul lui Hitler la semnarea Concordatului, a declarat că “condiţiile generale ale Concordatului au fost mult mai favorabile decât oricare alte înţelegeri similare semnate de către Vatican… Cancelarul Hitler mi-a cerut să-l asigur pe secretarul Vaticanului (Cardinalul Pacelli, care mai târziu avea să devină Papa Pius XII) că el (Hitler) va reduce la tăcere imediat orice clan anticlerical.” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p. 130, 1975).

În aparenţă, o parte a acordului prevedea ca Hitler să distrugă orice oponent anticatolic, iar în schimb Roma urma să susţină Germania Nazistă!

După semnarea Concordatului cu Germania Nazistă, Papa Pius XI s-a răzgândit. El şi-a dat seama că războiul era iminent şi s-a decis să denunţe public acest lucru atât lui Hitler cât şi lui Mussolini. Papa Pius XI s-a îmbolnăvit subit şi a murit la data de 10 februarie 1939, la mai puţin de 48 de ore de momentul ales de el pentru a ţine un discurs de denunţare publică a Nazismului şi a Fascismului. Mulți cred că Papa fusese otrăvit pentru că nu mai corespundea planurilor viitoare.

Cardinalul Pacelli a negociat termenii Concordatului cu Germania nazistă şi mai apoi a devenit Pius XII, ca succesor al Papei Pius XI.
Pius XII a fost un suporter ardent al nazismului. Hitler a modelat organizaţia sa nazistă de partid după felul de organizare al Bisericii Catolice.

Hitler a declarat:

Am învăţat multe de la Ordinul Iezuiţilor… Până acum nu a mai existat nimic mai grandios, pe acest pământ, decât organizarea ierarhică a Bisericii Catolice. Eu am preluat multe din această organizare în propriul meu partid. Am să vă spun un secret… Eu întemeiez un Ordin… în “Burg”urile mele din organizaţie, noi vom ridica un tineret care va face să tremure lumea.”

hitler si papa pius - Vaticanul, istorie controversată! De la sacrificii umane până la legătura ascunsă cu Hitler

Organizaţia SS  a fost constituită, de către Himmler, în acord cu principiile ordinului iezuit. Regulamentele lor şi exerciţiile spirituale prescrise de către Ignatius de Loyola au fost modelul pe care Himmler a încercat să-l copieze cu exactitate. Interesant este faptul că uniformele erau de culoare neagră, precum cele ale cardinalilor Vaticanului. Întreaga organizare a SS-ului avea la bază modelul societății secrete a iezuiților.

SS-ul german a fost desființat la sfârșitul celui de a II-lea război mondial iar pergamentul cu legile SS a fost predat Sevicilor Secrete ale Statelor Unite SS (Secret Service / Sedes Sacrorum) .

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și