Descopera

ISTORIA CENZURATĂ. FETUS CU CRANIUL ALUNGIT

Cranii alungite au fost descoperite în lumea întreagă. Din păcate, ele nu mai stârnesc curiozitatea cercetătorilor, pentru că studierea lor a dus la niște rezultate care contravin intereselor oficiale ale istoriei și științei.

Craniile non-umane de la Paracas, Peru, datează de acum 12000 de ani. Ele nu prezintă sutura sagitală obișnuită craniilor umane.
De unde venea această populație formată din indivizi care aveau o înălțime de peste doi metri?

Muzeul de Istorie din La Valetta, Malta, a fost obligat să retragă astfel de cranii, din cauza presiunii pe care biserica a făcut-o.
Cranii alungite au fost descoperite și în Egipt. S-a preferat ca descoperirea să nu fie făcută publică.

Craniile din Paracas au fost descoperite în anul 1928. Este vorba despre 300 de astfel de morminte. Volumul acestor cranii este cu 25% mai mare față de cel al craniilor umane.

Trei dintre aceste cranii au fost supuse testelor ADN. Rezultatele au stabilit existența unor mutații genetice necunoscute, care nu sunt caracteristice lui Homo Sapiens.

Geneticienii consideră că aceste mutații nu intră în aria evolutivă a omului. Chiar dacă aceste cranii au fost alungite artificial, rămân în discuție mutațiile genetice înregistrate în ADN și sutura sagitală care este diferită față de cea umană.

Anumite tehnici utilizate permiteau alungirea craniului, însă cum se poate explica volumul care este mult mai mare față de cel uman?

Unii cercetători au emis ipoteza că avem de-a face cu o alungire genetică și nu de una artificială. S-a mai pus întrebarea cărei rase aparțin aceste cranii?

Poate cea mai spectaculoasă descoperire este cea legată de o mumie de sex feminin. În momentul morții, femeia era însărcinată. Fetusul avea craniul alungit.

Această descoperire a făcut ca teoria conform căreia craniile să fie alungite artificial să nu mai fie veridică. Din păcate, a fost trecut totul sub tăcere.

kUxWRsczw Hv0auMcqVwTsjK5gw@252x371 - ISTORIA CENZURATĂ. FETUS CU CRANIUL ALUNGIT

Această misterioasă populație a creat celebra cultură Chavin. Au fost descoperite situri megalitice spectaculoase în regiunea Nazca. Interesant este faptul că, în Peru nu au mai fost descoperite cranii alungite după dispariția acestei populații.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top