Isteria sunetelor ciudate a pus stăpânire pe România

De ceva vreme, pe internet au început să circule tot felul de înregistrări video în care, spun cei care le încarcă, s-ar auzi sunete ciudate, asemănătoare cu cele din Canada. 

În urmă cu câteva zile, am publicat un articol despre anumite sunete inexplicabile inregistrate de un jurnalist din Buzau.

”Am primit telefon că se aud niște zgomote ciudate în Buzău, m-am urcat repede în mașină și am plecat spre marginea orașului. Erau zgomote intermitente care nu semănau deloc cu cele obișnuite, din construcții sau din trafic.

M-am interesat pe internet și am observat că au fost semnalate astfel de sunete în mai multe locuri. Seamănă cu sunete din spațiu, ca cele date publicității de NASA.

Sunt zgomote pe care nu le poți defini, doar le poți aocia cu trâmbițem sau cu un scârțâit. Dacă le asculți la volum maxim, ți se zbârlește pielea”, spune jurnalistul Iulian Gavriluță, de la newsbuzau.ro.

In aceste zile o alta înregistrare video făcuta la Tulcea a „bagat in sperieţi toată presa din Romania. Peste tot se vorbeste despre aceste sunete ciudate, insa pana acum nicio oficialitate n-a iesit public sa spuna ceva despre originea lor. Poate nu au de ce pentru ca este posibil ca toata isteria aceasta sa se fie doar o gluma.

Ce pare sigur este faptul ca cei care fac publice imagini cu astfel de zgomote spun ca ele sunt de o intensitate ieşită din comun şi par să izvorască de undeva din adâncul pământului. Numeroși specialiști au încercat să elucideze originea lor, dar până în prezent nu ne-am ales decât cu numeroase semne de întrebare.

Iata mai jos ultima înregistrare audio-video din Tulcea ce poarta numele de „sunete ciudate”.

sunete - Isteria sunetelor ciudate a pus stăpânire pe România

Iata aici o alta înregistrare cu asemenea sunete apărute pe întreg globul.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns