Take a fresh look at your lifestyle.

INWO, jocul de cărți care prezice cu acuratețe viitorul omenirii

Unul dintre cele mai ciudate jocuri de cărți a fost inventat de Steve Jackson în 1995 și este sugestiv intitulat INWO – Illuminati Game Card. Este bazat pe mai multe cartonașe pe care sunt desenate ipostaze și evenimente care se vor produce în viitor. Aceste evenimente sunt reprezentate atât grafic, cât și însoțite de o mică descriere, care prezintă succint viitorul omenirii.

Autorul jocului l-a prezentat ca pe unul real, extrăgând aceste evenimente din cunoașterea absolută a Illuminati. Nu se poate preciza nici în ziua de astăzi de unde provine această cunoaștere, dar este cert faptul că acest joc de cărți prezintă cu acuratețe viitorul omenirii.

Oare cum este posibil ca planul Illuminati pentru a instaura o nouă ordine mondială să fie prezentat într-un joc de cărți. Cum a fost posibil ca aceste cartonașe să prezinte evenimente precum atacul de la Word Trade Center, Pentagonul în flăcări sau Antihristului si Apostazia, ultimele evenimente majore care vor zgudui societatea din temelii?

Dezastre combinate

Combined_disasters

Cea mai ciudată carte a întregului joc se intitulează Combined Disasters. În dreapta este un ceas care indică ora 14:55. Fază este că acel ceas seamănă teribil de mult cu ceasul din Tokyo (vezi imaginea de mai jos).Acele ceasului din Tokio prezentat în cartea de joc arată cifrele 11 şi 3, adică data când a fost lovită Japonia de mega-cutremur şi tsunami: 11.03.11 – 11 martie 2011. Cum a fost posibil ca cineva să știe cu cu mult înainte ceea ce se va petrece în Japonia, atunci când cutremurul a pus la pământ centrala de la Fukushima? Ce a prezis Iisus ? ” Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.” Luca 21:26

Loading...

Ce ne așteaptă în viitor? Centrul de control al bolilor

center_for_disease_control1

Această carte este una interesantă în condițiile în care prezice un viitor atac biologic asupra unui oraș de pe glob. În condițiile în care nicio țară din Orient nu este capabilă să susțină un asemenea atac, atunci nu putem să ne întrebăm cine, când și unde se va produce această dramă? Chiar dacă există numeroși sceptici, fiecare carte a jocului prezintă un eveniment care trebuie să se petreacă în viitor. Așadar, nu putem să sperăm că acest război biologic să se petreacă cât mai departe de țara noastră și să producă un număr cât mai mic de victime. Cu toate acestea, este cert faptul că un oraș întreg va fi şters de pe hartă în urma atacului biologic.

Epidemie

epidemic

Textul de pe această carte este: ” nu este un atac instantaneu”- pare a sugera că atacul va apărea în linişte, rezultând oameni bolnavi în diferite perioade de timp după atac. Această formulare pare a fi primejdios de apropiată de Planul Noii Ordini Mondiale. Ebola este una dintre bolile generate de această carte, motiv pentru care putem să spune că acest eveniment decurge încet, dar sigur și se petrece în zilele noastre.

Obiectiv: Omor pentru pace

kill_for_peace

Cum a ştiut inventatorul să conecteze apariţia Antihristului cu fraza ” Omor pentru pace”? Crucea Frântă este un simbol al Antihristului şi a vrăjitoriei pe care el o va practica. Prin urmare, acest simbol înseamnă că apariţia Antihristului este legată, aparent paradoxal, de scopul obţinerii păcii. Dar Iisus ne-a spus că acestea se vor întâmpla, nu? “Din pricina isteţimii lui, va izbuti înşelăciunea în mâna lui şi se va semeţi în inima sa şi în plină vreme de pace va doborî pe mulţi. Şi se va ridica împotriva Regelui regilor, dar va fi aruncat la pământ nu de mână omenească” Daniel 8:25

Ofiţerul de poliţie în uniformă care stă în patru labe în faţa hipioţilor,are semnificaţia ca el a fost bătut şi înfrânt. Scopul final al Illuminati în 1960 a fost de a plăti şi încuraja circulaţia contra-culturii( hippy) în scopul de a schimba atitudinea şi valorile tineretului atât de dramatic încât, într-o zi, întreaga unitate de structură să poată fi dărâmată. Hippy Abby Hoffman a exclamat despre Rockefellers, care l-au finanţat ,: ” Cercurile conducătoare cumpără o revoluţie!”

Manipularea populației cu ajutorul televizorului

empty vee

Dacă până în prezent mass media a îndeplinit numeroase alte funcții, în ziua de astăzi se pare că scopul principal este manipularea populației. Indiferent de emisiune sau de subiect prezentat, posturile de televiziune induc manipularea ca fiind subiect principal. Această manipulare nu este sesizabilă, dar la o analiză mai atentă poate fi recunoscută. Un alt fapt interesant este sărăcirea populației și împingerea sa spre divertismentul ieftin, așa cum mai este supranumit și televizorul. Oamenii sunt ținuți în casă și sunt făcuți prizonieri cu ajutorul televizorului.

Al Treilea Război Mondial

war

Această carte este una sugestivă pentru că prezintă începerea celui mai vehiculat eveniment al mileniului, Al treilea Război Mondial. Interesant este faptul că acest război este prezentat ca unul care începe și vine din ceruri, ca și cum omenirea trebuie să se apere de cineva sau ceva ostil. Guvernele lumii vor colabora cu această entitate, care le ordonă uciderea oamenilor în masă și astfel războiul mondial se va duce între guverne și oameni obișnuiți. Este ciudat, dar logica ne sugerează că extratereștrii sunt aici și vor să preia cu orice preț controlul asupra planetei.

loading...

Comentariile sunt închise.