Mistere

inversarea polilor
Descopera

INVERSAREA POLILOR MAGNETICI POATE DUCE LA EXTINȚIA ÎN MASĂ

3views

Printre numeroasele documente date publicității de către WikiLeaks, unul dintre acestea ne-a atras atenția în mod special. Este o corespondență între John Podesta și Hillary Clinton, în care cea din urmă este atenționată despre schimbarea polilor magnetici.

În document se spune că sudul magnetic se deplasează cu o viteză foarte mare, situație care va duce ca în cel mult 20 de ani, omenirea să fie în pragul exstinției. Sudul magnetic este acum peste Siberia, în zece ani va fi peste Marea Neagră, în 20 de ani peste Indonezia.

Podesta se întreba de ce specialiștii de la NASA tac și nu dau informații. Suntem depășiți de situație, se întreabă Podesta?

Problema deplasării polilor magnetici nu este o fabulație. John Podesta nu a fost numai șeful de campanie a lui Hillary Clinton, ci și șef al Statului Major în timpul administrației Bill Clinton și consilier al lui Obama.

Cercetătorul Bruce Jakovsky susține că inversarea polilor magnetici va duce la neutralizarea câmpului magnetic al Pământului care ne apără de radiațiile periculoase ale Pământului. Acest fenomen de neutralizare poate dura și 200 de ani.

Loading...

Pământul va fi expus unor radiații periculoase, la fel cum s-a petrecut și cu planeta Marte, cu miliarde de ani în urmă. Planeta Marte mai are 1% din atmosfera sa în urma acestui fenomen.

În ultimii 160 de ani, câmpul magnetic al Pământului s-a subțiat semnificativ și acest fenomen ne indică faptul că ne îndreptăm cu pași repezi spre următoarea schimbare polară majoră.

Încă din anul 2014, informațiile furnizate de sateliți au demonstrat o reducere a câmpului magnetic al Pământului. Până acum câțiva ani liniile de câmp magnetic terestru ieșeau prin polul sud și intrau prin polul nord. În urma măsurătorilor recente, câmpul magnetic din America de Sud și din partea sudică a Atlanticului este cu 30% mai scăzut, față de restul planetei.

Sateliții care au trecut pe deasupra acestei zone au suferit dereglări electronice pentru că particulele vântului solar pot pătrunde mai ușor în stratosfera planetei.

Se spune că inversarea polilor magnetici se produce odată la 13000 de ani. Acum 13000 de ani au dispărut cele două continente, Atlantida și Lemuria.

Cei mai transparenți cercetători au fost rușii care au date câteva informații cu privire la acest fenomen. Aceștia susțin că se vor înregistra perturbații majore, care vor pune în pericol undele radio.

inversarea polilor

Avioanele nu își vor mai putea desfășura traseele stabilite, navigația va deveni impracticabilă pentru că există posibilitatea ca fluviile să-și schimbe cursurile, iar formele de viață de pe Pământ vor fi puse în pericol, se vorbește chiar despre exctinția în masă.

loading...