Invențiile lui Tesla care ar fi putut schimba lumea pentru totdeauna

Invențiile lui Tesla care ar fi putut schimba lumea pentru totdeauna

Invențiile lui Tesla au fost numeroase. Acestea, dacă ar fi fost dezvoltate și implementate în societate, probabil, că acum lumea era un loc mai bun, mai dezvoltat și fără prea multe probleme cu poluarea sau încălzirea globală.

Despre Nikola Tesla s-a spus că este un geniu rănit. O viață dăruită științei, cu multe obstacole, renunțări și cu un sfârșit învăluit în mister și sărăcie. Tesla s-a dăruit în totalitate muncii sale, sperând că va putea schimba lumea.

Nikola Tesla rămâne în istoria umanităţii că fiind o persoană fascinantă, datorită nu numai geniului său, dar și a misterului cu privire la viața sa și la ceea ce s-a întâmplat după trecerea sa în lumea celor drepţi.

Imediat după moartea sa, agenții FBI au pătruns în biroul său de unde au ridicat toate documentele, notele sau schițele proiectelor la care lucra. Să ne amintim faptul că înainte să moară cu câțiva ani, Tesla a declarat că a intrat în contact cu o civilizaţie extraterestră. Cei care au crezut spusele lui erau convinşi că multe de invențiile sale au la baza tehnologie extraterestră, obţinută ca urmare a acestor contacte.

Invențiile lui Tesla – Prima farfurie zburătoare din lume


De curând, Rase Earth a prezentat un brevet de al lui Tesla, numit Prima farfurie zburătoare din lume, după care s-a inspirat regizorul Spieberg în unul din filmele sale. Brevetul are o vechime de peste o sută de ani.

Invențiile lui Tesla

După ce a depus acest brevet, Tesla a declarat că s-a inspirat în realizarea lui după ce a vizitat un OZN. Prototipul avea un inconvenient, nu dispunea de o sursă proprie de propulsie. Avea nevoie de o sursă de propulsie pe bază de energie liberă. Pentru că nu a avut surse de finanțare, Tesla a fost obligat să renunţe la proiect.

Mașina zburătoare fără aripi și nici elice

În 15 octombrie 1911, Nikola Tesla declara pentru New York Herald Tribune:

”Mașina mea zburătoare nu va avea nici aripi și nici elice. S-ar putea să o vedeți pe pământ și să nu vă dați seama că ar fi o mașină zburătoare. Ea va fi capabilă să se miște prin aer, în orice direcție, în perfectă siguranță, la viteze uimitor de mari, indiferent de vremea de afară sau de curenții ascendenți sau descendenți din atmosferă. Ea ar putea rămâne staționară în aer chiar dacă ar bate vânt puternic. Puterea sa de ridicare va depinde de o acțiune mecanică pozitivă.”

Într-o perioadă în care industria aviatică și cea petrolieră se bazau pe petrol și benzină, Tesla vorbea despre o alt fel de energie. Tesla susținea că Universul este plin de eter care este într-o mișcare constantă și perpetuă și este energizant de Punctul Zero, care are efect asupra tuturor particulelor.

Aceeași situație este și pentru organismul uman, în care atomii sunt într-o permanentă mișcare, dar sunt ținuți împreună de electromagnetism, prin intermediul eterului. Tesla susținea că nava spațială la care lucra nu era afectată de gravitație și putea fi propulsată în eter cu ajutorul undelor electromagnetice de înaltă frecvență. După moartea sa, toate studiile și documentele aferente acestei invenții au dispărut.

Teleforce sau raza morții


Nu este singura invenție care a dispărut. În anul 1930, Tesla susținea că a inventat o armă extrem de puternică care poate rupe planeta în două. El a numit-o Teleforce sau raza morții. Într-un interviu pe care l-a acordat unui ziar, el spunea că au fost mai multe tentative de a i se fura documentația invenției.

La fel de misterios a dispărut și dispozitivul numit Oscilatorul Tesla. Cu ajutorul lui puteau fi declanșate cutremure cu magnitudine marte. Multe voci susțin că acest dispozitiv este utilizat în cadrul proiectului HAARP.

Una dintre cele mai mari invenții ale lui Tesla, care în mod oficial, nu a fost niciodată pusă în practică, a fost raza morții. Se spune că această armă extrem de violentă, ar fi fost inventată de Tesla în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Acesta ar fi fost motivul principal pentru care serviciile secrete americane a confiscat toate documentele secrete. Ele nu trebuiau să ajungă în mâna inamicilor și mai mult de atât, nimeni nu trebuia să dezvolte o asemenea armă.

Invențiile lui Tesla

La circa trei săptămâni după moartea lui Tesla, John G. Trump, unchiul actualului președinte american, Donald Trump, susținea că în urma cercetărilor amănunțite, nu s-a descoperit nimic important printre documentele marelui fizician. Atunci i s-a atribuit apelativul de filosof al fizicii, iar ideile sale erau considerate inepții, pentru că niciodată nu s-ar fi putut pune în practică.

Invențiile lui Tesla – Aparatul care capta voci necunoscute


În anul 1899, Tesla reușește să creeze un aparat de emisie recepție. Primele semnale captate au fost niște bătăi ritmice care semănau cu un cod morse. În anul 1918, Tesla consemna că a reușit să capteze cu ajutorul aparatului diverse voci, dar într-o limbă necunoscută. Tesla le-a numit vocile de dincolo de Pământ.

Tesla a avut capacitatea să prevadă anumite lucruri înaintea timpului său. În anul 1965, trei oameni de știința sovietici au anunțat că au reușit să capteze semnale extraterestre. Nu se cunosc foarte multe detalii despre conţinutul acestor mesaje, dar cei trei susţineau că este vorba despre o inteligenţă interplanetară.

Mai târziu, astronomii au reușit să capteze semnale care proveneau de la quasari. Nu s-a putut explica acest fenomen și nici semnalele nu au fost pe deplin înțelese, dar se presupune că o inteligenţă superioară efectuează diverse activități în jurul quasarilor.

Invențiile lui Tesla – mesaje la distanță


Printre invențiile lui Tesla se numără și trimiterea mesajelor la distanță. În 13 martie 1895, Tesla reușește o primă performanță. Prin tehnologia pe care a creat-o a reușit să transmită mesaje la o distanță de 80 kilometri. La scurt timp, o tragedie avea să se producă. Laboratorul său care se afla la etajul cinci al unei construcții avea să ia foc. Clădirea s-a prăbușit și odată cu ea au fost distruse și documente importante.

Compania Thomas Edison cu care Tesla avea mai multe contracte a început un adevărat război împotriva lui Tesla.

Compania J P Morgan îi propune lui Tesla o afacere de câteva milioane de dolari pentru toate invențiile pe carte le făcuse. Propunerea s-a repetat de trei ori. În mod surprinzător, Tesla a refuzat.

La scurt timp, în una din serile în care Tesla ieșise să ia cina la un restaurant din apropierea locuinței sale, este anunțat că un alt incendiu a izbucnit în laboratorul său. Incendiul distrusese toate documentele din laborator, precum și aparatura cu care se efectuau experimente.

S-a spus că toate aceste incendii au fost cauzate de o mână criminală. Tesla a luat de la capăt toate experimentele sale și în anul 1894, vorbește despre energia radiantă de tip invizibil.

Cheia realității sau secretele Universului


Acum câțiva ani, artistul Abe Zucca a descoperit într-un magazin de antichități din Phoenix, Arizona un manuscris întocmit de Nikola Tesla. Manuscrisul reprezintă o hartă a multiplicării sau spirala matematicii, așa cum a numit Tesla calculele aritmetice, care l-au fascinat toată viața sa.

Calculele aritmetice l-au fascinat și pe Leonardo da Vinci, dar și pe Einstein care susținea că aritmetica este un exercițiu al imaginației și nu al cunoașterii. După ce a cumpărat manuscrisul, Zucca l-a predat unor matematicieni care l-au studiat , în încercarea de a înțelege fascinanta lume a lui Tesla. Harta reprezintă o spirală cu 12 regiuni.

Invențiile lui Tesla

Tesla susținea că aritmetica se bazează pe numărul 12 și pe multiplii acestuia. Într-un an avem 12 luni, o zi are 24 de ore. În multe din discursurile sale, Tesla susținea, cheia universului o constituie cifrele 3, 6 și 9. Manuscrisul întocmit de Tesla purta și o dată, 12.12.1912.

Numărul 12 este divizibil cu 3, cu 6, iar prin adunarea lui 3 cu 9 obținem 12. Se spune că fiecare zi a lui Tesla se compunea din ritualuri care implicau cifrele 3,6 și nouă. Tesla nu intra în locuința sa, înainte de a o înconjura de trei ori, își ştergea farfuria sau tacâmul de 18 ori, locuia într-o cameră de hotel al cărei număr era divizibil cu trei…

Ce s-a întâmplat cu documentele lui Tesla?


Acestea nu au mai fost văzute niciodată, motiv pentru care speculațiile nu au încetat să apară. În fază inițială, după numeroase speculații și controverse, FBI-ul a recunoscut că deține o parte dintre aceste documente. Această parte semnifică nu mai puțin de 250 de pagini, care spre surprinderea tuturor nu au fost făcute publice nici până în ziua de astăzi. De ce? Este practic imposibil să răspundem la această întrebare, dar putem să ne imaginăm răspunsul.

Este limpede că printre ele se află numeroase invenții, care ar putea schimba, pentru totdeauna, fața omenirii. Așadar, Tesla nu ar fi fost doar un cercetător visător și speculativ, cum s-a spus în urmă cu 75 de ani, ci el a inventat lucruri cu adevărat interesante.

Invențiile lui Tesla

Mai mult de atât, actualul președinte al SUA a recunoscut public, în nenumărate rânduri, că în copilărie, unchiul său  John G. Trump, i-a povestit despre armele nucleare cu mult înainte ca acestea să devină cunoscute. Mai mult de atât, John G. Trump a fost unul dintre pionierii americani, care a pus bazele tratamentelor pe bolnavi cu razele X. Oare de unde a avut John G. Trump informații despre razele X?

loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)