Invazie extraterestră? Da, dar numai în anumite condiții, susține fostul președinte al Poloniei, Lech Walesa

Invazie extraterestră? Da, dar numai în anumite condiții, susține fostul președinte al Poloniei, Lech Walesa

Atunci când vine vorba despre extratereștrii, nu putem să nu ne gândim la o invazie extraterestră. Acest eveniment poate să fie similar cu cel pe care l-au făcut europeni în momentul în care au descoperit America. Invazie sau colonizare, atunci când vine vorba despre viitor, devine limpede că și acest fenomen se poate petrece într-o zi.

Lech Walesa despre extratereștrii

Unul dintre cei mai iubiți președinți din lume a fost Lech Walesa. A fost președintele Poloniei pentru mai mulți ani și se presupune că a avut acces la anumite informații importante cu privire la extratereștrii.

Într-un interviu, fostul președinte polonez a vorbit despre civilizațiile extraterestre. Walesa susține că în galaxia noastră există viață inteligentă, care s-a dezvoltat pe trei niveluri. Primul nivel este cel mai scăzut, atunci când vine vorba despre inteligență și dezvoltare și omenirea face parte din această categorie. Este vorba despre civilizațiile tinere, care încă experimentează și nu prea cunosc cu adevărat ceea ce este viața.

Pe lângă noi, mai există încă două tipuri de civilizații. Mult mai avansate, din orice punct de vedere. Aceste civilizații de nivelul doi și trei sunt mult mai vechi și au atins un grad al dezvoltării de neimaginat pentru noi.

„Există trei niveluri de dezvoltare intelectuală în Univers, iar noi suntem la nivelul cel mai scăzut. Civilizațiile superioare vin și privesc ceea ce facem aici. Dacă există o amenințare de destabilizare sau război, din partea lui Macron sau a lui Putin, vor interveni și vor „tăia pe jumătate” Pământul și totul se va sfârși „, A spus Lech Walesa.

OZN-urile ne privesc de sus

Această declarație este una de-a dreptul interesantă, pentru că pare să contureze realitatea. OZN-urile există, pentru că zeci de mii de oameni le-au văzut și mai mult de atât există o sumedenie de documentări ale celor mai puternice servicii secrete din lume. Cu toate acestea, există o singură întrebare pe buzele tuturor: De ce ne privesc de sus și nu se arată?

Pentru că oamenii fac parte dintr-o specie subdezvoltată și nu ar putea înțelege ceea ce se petrece cu adevărat. Dar această afirmație nu este completă, pentru că dacă oamenii ar pune în pericol sistemul solar sau chiar galaxia atunci invazia extraterestră ar fi iminentă. Nu se poate spune cu exactitate cum ar putea să se producă această invazie, dar conform celor declarate de fostul președinte polonez, ar fi una extrem de violentă, care ar putea să pună în pericol specia umană.

Dacă omenirea nu va face greșeli majore, precum un război atomic sau distrugerea planetei, atunci ei vor continua să ne privească de sus, până în clipa în care vom atinge un grad al dezvoltării, care ne va permite să interacționăm cu extratereștrii. Așadar, invazia nu este un lucru cert, ci se poate întâmpla numai în anumite condiții, în conformitate cu ceea ce a declarat fostul președinte polonez.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This