The news is by your side.

Invazie de OZN-uri la granita dintre China si India

0

Trupele armatei chinezești, dislocate la granița cu India, au raportat o activitate intensă a unor obiecte spațiale neidentificate. Sute de apariții bizare s-au produs în ultimele trei luni și nimeni nu poate să-și dea seama care poate să fie cauza prezenței OZN-urilor în zona respectivă.

Corpul 14 al armatei chinezești a trimis spre Cartierul General sute de informări referitoare la apariția unor nave spațiale care par să spioneze granița dintre China și India. Luminile galbene, după cum au fost consemnate în rapoarte, par să iasă din pământ, după care se ridică spre cer, unde plutesc cinci ore după care dispar fără urmă.

Oficialii chinezi au confirmat faptul că luminile în cauză nu sunt drone și nici tehnologie care să aparțină Chinei. În tot acest timp s-a încercat identificarea OZN-urilor pe radar, dar nu s-a putut. Acestea erau vizibile doar cu ochiul liber, iar soldații care le-au văzut au susținut că arătau precum niște discuri uriașe de metal emanau o lumină puternică de culare galbenă.

ozn-himalaia Invazie de OZN-uri la granita dintre China si India

În acest sens, reprezentanții armatei și-au exprimat îngrijorarea cu privire la invazia de obiecte spațiale neidentificate din zona de frontieră. Această situație este fără precedent și pare fără rezolvare. Probabil că oficialii chinezi iau în calcul și ideea unei invazii extraterestre, sau chiar existența unei baze secrete în Munții Himalaya, unde sute de OZN-uri decolează și aterizează în fiecare zi.

Deocamdată, armata chineză este în alertă și până la găsirea unei soluții nu poate decât să privească neputincioasă la spectacolul nocturn pe care îl oferă OZN-urile.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și