O altă filmare a Soarelui realizată de NASA ridică foarte multe semne de întrebare despre existența extratereștrilor. După cum se poate observa în imaginile alăturate, mai multe nave extraterestre se află în permanență în jurul Soarelui. Fie că se alimentează cu energie, fie că această stea este o sursă de atracție pentru extratereștrii este mai mult decât clar că nu suntem singuri nu doar în Univers, ci în sistemul solar.

Nimeni nu poate explica ceea ce caută extratereștrii pe Soare și nici în apropierea sa. Navele extraterestre care se zăresc în filmare au dimensiuni de-a dreptul impresionante, fiind de câteva ori mai mari decât Pământul. Cu toate că ele sunt atât de clare în imaginile filmate, specialiștii NASA contestă prezența lor susținând că sunt doar niște iluzii optice.

În opinia oamenilor de știință, extratereștrii nu există și ceea ce vedem noi în filmările lor nu sunt decât simple iluzii optice. Probabil că în acest fel se dorește ca adevărul să fie ascuns de ochii curioși ai publicului larg, care trebuie doar să muncească de dimineața până seara și să nu pună prea multe întrebări.

loading...