Invazia extraterestră! Scenarii posibile propuse de Carl Sagan

Invazia extraterestră! Scenarii posibile propuse de Carl Sagan

V-ați gândit care ar fi reacția oamenilor în fața unei invazii a extratereștrilor?

Carl Sagan, un celebru ufolog, a analizat și prezentat această situație într-un documentar intitulat, Invazia extratereștrilor. Suntem pregătiți?

Vă prezentăm etapele pe care omenirea le-ar parcurge într-un asemenea scenariu.

Stația Spațială Internațională, ISIS dă alarma

Astronauții de la bordul stației transmit că sute de OZN-uri se îndreaptă către planeta noastră. Au dimensiuni uriașe și zboară cu viteze incredibile. NASA ezită să facă public anunțul. Se constituie o celulă de criză privind securitatea mondială. Într-un final, se dă un comunicat confuz privind situația. Nu se dorește a se crea un haos mondial.

Ofensiva și motivația

Cei care înțeleg adevăratul sens al comunicatului se pregătesc pentru ofensivă. Sunt conștienți că omenirea, planeta sunt în pericol. Armata este pregătită să utilizeze cele mai performante arme.

Scenariul nr.1. O sărbătoare mondială

Odată ajunși pe pământ, extratereștrii sunt pașnici și cooperanți. Oamenii sunt încurajați și se apropie de ei, încearcă să comunice. E o sărbătoare mondială. De sute de ani, omenirea a încercat să intre în contact cu civilizațiile extraterestre. Ineditul moment a sosit.

Extratereștrii sunt considerați salvatorii omenirii, o civilizație bolnavă de probleme economice, sociale și religioase.

Scenariul nr.2. Lovitura fatală

rp_ozn1.jpg

Extratereștrii încep ofensiva. Cu ajutorul unor energii necunoscute devastează toate zonele. Oamenii și animalele mor, flora este distrusă. Zonele afectate se transformă în deșerturi. Comunicațiile se întrerup, oceanele sunt devastate de tsunami, se produc cutremure puternice, vulcanii încep să erupă. Oamenii sunt infectați de un virus necunoscut.

Războiul nuclear, ultima șansă

Toată armata mondială este în stare de alertă. Din cauza haosului și a panicii, războiul se dă între oameni și oameni. Se ia decizia de a fi utilizate bombe nucleare. Omenirea este istorie.

CATEGORIES
Share This
>