Mistere

Intrarea submarină a unei baze extraterestre descoperită în California

0views

O structură misterioasă subacvatică a fost recent descoperită în largul coastei Malibu, Statele Unite ale Americii. Construcția pare să joace rolul unei intrări într-o bază subterană, care conform celor care au realizat descoperirea, este Sfântul Graal al OZN-urilor.

Structura este așezată pe un platou submarin și este de dimensiuni impresionante, având aproape 3 kilometri lățime pe 4 kilometri lungime. Înălțimea sa este una fabuloasă pentru ca depășește 6 kilometri. Interesant este faptul că intrarea este susținută de coloane imense.

Descoperirea este una senzațională pentru că în acest fel un mister este pe cale să fie dezlegat. În ultimul secol, numeroși martori oculari au semnalat prezenta a sute de OZN-uri în zona respectivă. Cei mai mulți susțineau că aparatele de zbor misterioase intrau cu viteze uluitoare în apă. și astfel dispăreau definitiv.

Povestea OZN-urilor din zona respectivă a apărut încă din anii ’50, când locuitorii din Malibu puteau să vadă numeroase obiecte neidentificate care se perindau prin zona respectivă. Chiar dacă în acele vremuri opinia publică nu era interesată să discute despre aceste evenimente stranii, numeroase au fost cazurile care au fost raportate autorităților locale.

Se presupune că armata americană a investigat minuțios zona, pentru ca în cele din urmă să descopere această intrare care duce spre necunoscut. Acesta este locul prin care trec OZN-urile pentru a se ascunde de privirea curioasă a oamenilor.

Loading...

Există zvonuri care susțin că această intrare poate duce către o bază imensă extraterestră, dar poate să fie și intrarea spre strania lume care trăiește în interiorul planetei noastre.

intrare submarina

Se mai speculează și faptul că armata americană nu are curajul de a se apropia prea mult de zona respectivă, motiv pentru care probabil că nu vom afla prea curând ceea ce se găsește dincolo de această structură impozantă.

loading...