Intrarea în iad descoperită în Siberia și ținută secret timp de 25 de ani!

Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adâncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit țipete umane. Țipetele celor condamnați în iad. Oamenii de știință s-au temut să nu elibereze forțele răului pe Pământ.

Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieșit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane dezvăluind strigătele unor condamnați.

Ca și comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului, a spus Azzacov.
Această dramă terifiantă s-a petrecut și savanților sovietici, care au săpat un sit în Siberia. Foreza a început să se rotească amețitor, indicând faptul că a fost atins un buzunar larg sau o cavernă goală. Termometrele au indicat o creștere semnificativă, până când temperatura a ajuns la 2000 de grade Farenheit.

Când au retras foreza, o creatură cu colți imenși și ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos și a început să urle ca un animal sălbatic. Unii dintre muncitori au fugit, dar alții au rămas să vadă ce se întâmplă. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mișcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlând de durere.

Aceste țipete și urlete veneau de la milioane de oameni. Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.
După acest incident, cercetările au fost oprite și puțul a fost acoperit cu pământ. Responsabilii sovietici au refuzat să facă comentarii referitor la raportul anchetei.

În 1991, seismologul șef al echipei de foraj, arheologul norvegian Nummedal, a declarat că rușii au fost șocați când au auzit strigăte umane, încât nu au știut ce să facă cu străinii aflați la fața locului. După acest incident, membrii echipei rusești au fost concediați.
Ei s-au temut teribil de a nu propaga veștile. Un reprezentant al Cultelor a oferit pentru fiecare membru al echipei, o sumă mare de bani, în schimbul tăcerii.

Ceea ce i-a speriat pe sovietici a fost acea creatură hidoasă, cu aripi mari de liliac, strălucind de flăcări pe fundalul întunecat al cerului siberian, care a strigat în limba rusă, eu am biruit.

A fost absolut groaznic, un șofer care a făcut parte din această echipă a declarat că sovieticilor le-a administrat un sedativ cunoscut pentru ștergerea memoriei pe termen scurt. Și tot în Siberia, în urmă cu 65 de ani, un geolog rus a dat peste un crater ciudat, în mijlocul unei păduri.

Nici acum nu a fost descifrat misterul acestei forme bizare, care seamănă cu un cuib de vulturi, care are în interior un ou. Mulți oameni de știință au venit aici pentru a lua mostre de sol, ca să afle cum a apărut acest crater, pe care l-au numit Patomski. Unii specialiști cred că acest crater s-a format în urma impactului cu un meteorit, însă nu s-au găsit probe de rocă spațială. Alții susțin că este de natură vulcanică, însă în zonă nu sunt vulcani.

iad - Intrarea în iad descoperită în Siberia și ținută secret timp de 25 de ani!

Există și o teorie conform căreia craterul s-a format ca urmare a exploziei de la Tunguska. Și aici este o problemă. Testele au arătat că formațiunea are o vechime de 250 de ani, deci s-a format cu mult înainte de această explozie. Ca totul să fie și mai ciudat, trebuie precizat că acest crater pare să fie viu, adică își schimbă mereu forma, se înalță sau descrește. În plus, copacii din apropiere cresc anormal de repede.

loading...
2 Comentarii
  1. bula spune

    cine stie locatia exacta(google maps) despre iadul din siberia???

  2. Felicia spune

    Locatia din Siberia, considerata iadul, pare un subiect science fiction dar nu putem exclude aceasta presupunere, daca analizam Biblia, gasim referinte despre acest subiect, in pasajul in care dupa moartea lui Iisus, ni se relateaza ca EL a fost coborat intai in iad, cu sufletul, asadar teoria situarii idului in interiorul pamantului este pe undeva probabila iar candva a fost postata o inregistrare a ceea ce s a auzit in locul unde au forat acei oameni de stiinta. Intradevar se auzeau niste tipete infioratoare si de barbati si de femei incat te ingrozeai si sa asculti, poate a fost un fals, dar daca nu a fost, sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu ajungem in acel loc al damnatilor. Raiul si Iadul exista chiar daca unele culte vor sa te induca in eroare spunanad ca dupa moarte nu mai exista nimic. Locul pe care il castigi depinde personal de fiecare, in functie de comportarile pe care le are in aceasta viata, ar fi bine sa se tina seama de asta si sa nu fie ignorate nici experientele unor subiecti care se intorc din moarte clinica si povestesc clipele de reverie sau de cosmar pe care le experimenteaza.

Comentariile sunt închise.