Mistere

Descopera

ÎNTR-UN UNIVERS PARALEL TIMPUL SE SCURGE INVERS

6views

În Franța a făcut furori o emisiune de televiziune care s-a numit Povești extraordinare și care avea ca invitați persoane care susțineau că au fost protagoniștii unor întâmplări extraordinare. Persoanele susțineau că au reușit să pătrundă într-un univers paralel, preț de câteva ore. Prima întâmplare se referă la o familie din Franța. Cei trei membri ai familiei se aflau într-o mașină în drum spre casă. La un moment dat, s-au trezit pe un drum izolat care ducea spre un sat.

Au înaintat și au descoperit un sat înzăpezit, cu toate că în momentul în care au pornit cu automobilul spre casă era cald și era luna august. În satul în care au ajuns era beznă, zăpada era mare și un frig îngrozitor. În casele în care au intrat nu locuia nimeni. Totul era pustiu. După mai multe minute de mers pe jos, mașina nu a mai putut înainta, nu-și mai amintesc nimic.

S-au trezit după un timp, în automobilul lor, care era oprit pe marginea șoselei. A doua zi au mers la poliție și au povestit ceea ce li s-a întâmplat. Polițiștii au clasat declarația lor, însă un telespectator care studiase istoria și cunoștea foarte bine zona i-a contactat. Istoric de meserie, telespectatorul a contactat familia, le-a ascultat istoria și le-a confirmat faptul că în zona descrisă, în anul 1500, conform documentelor istorice, a existat un sat care a dispărut, fără să se cunoască cauzele.

În noiembrie 2014, o prestigioasă revistă de specialitate, prezintă punctele de vedere ale unor mari oameni de știință care declară că universurile paralele există. Un univers paralel exercită o presiune asupra altui univers, producându-se fisuri, care permit trecerea în alt univers. Dacă universul s-a creat prin ceea ce numim Big Bang, s-au format două tipuri de energie pură care au dus la formarea materiei și a antimateriei.

Materia este formată din protoni și neutroni, este universul nostru. Antimateria este formată din particule cu încărcătură opusă. Electronul va fi un antielectron sau poziton. Când aceste particule se întâlnesc, se ciocnesc și se anihilează. În momentul ciocnirii ele eliberează o energie care se conservă în masa lor.

Loading...

În 1928, Paul Dirac a fost primul fizician care a lansat teoria conform căreia electronul are un antielectron.
Dacă la început, în univers materia și antimateria erau în cantități egale, după Big Bang, la 20-30 de secunde, antimateria a dispărut şi a format un alt univers. După milioane de ani, s-au format primii atomi, iar mult mai târziu, s-au format stelele, planetele. Big Bandul a creat o nouă lume. O lume a materiei în care trăim noi și o altă lume, numită antilume.

În anul 2011, trei astrofizicieni au primit premiul Nobel, pentru o teorie în care au demonstrat că universul este într-o continuă expansiune. Universul este format 70% din energie neagră. Această energie este într-o expansiune continuă. Universul nostru format dintr-o masă pozitivă, accelerează către o masă negativă și prin ciocnire se formează energia neagră. Ciocnirea duce la formarea unui nou univers, dar în care timpul curge în mod invers. Sunt multe persoane care susțin că au intrat și trăi într-un alt univers. Aceste persoane au avut șansa de a reveni în universul nostru, pentru că fisurile prin care au ajuns în alt univers, sunt greu de depistat pentru a te întoarce.

timp

Toți cei care susțin că au făcut această călătorie descriu o epocă trăită în acel univers, care vine din trecutul universului nostru. De exemplu, o persoană care trăia în universul nostru, în anul 1980, a trăit într-un univers paralel, într-o perioadă cu mult anterioară anului 1980. Nicio persoană care a trăit o asemenea experiență nu descrie că a trăit o perioadă viitoare, față de cea din universul material.
În universul paralel care se intersectează cu universul nostru, material, timpul se scurge invers.

loading...