Take a fresh look at your lifestyle.

Intoxicarea NASA cu fotografiile de pe Marte

Un site de știință și tehnică din Franța a publicat un articol care a readus în discuţie un subiect cu privire la informațiile și fotografiile pe care le publică NASA. Articolul se intitulează NASA ne intoxică cu fotografii marțiene.

În ultimele luni asistăm la un fenomen informațional fără precedent cu privire la planeta Marte. Aproape săptămânal, NASA publică fotografii și informații despre planeta Marte, susținând că informațiile provin de la roverul Curiosity sau Opportunity.

Cei care contestă veridicitatea acestor informații și fotografii susțin că cele două rovere nu au ajuns pe solul marțian și că imaginile au fost surprinse pe insula Devon, Canada. Toate imaginile publicate de NASA, în care planeta Marte are culoarea roșie, sunt un mit. Orice persoană care dispune de un telescop obișnuit va putea constatat că Marte are o culoare brună, unele zone fiind mai închise la culoare.

Insula Devon aparține Canadei și este nelocuită. Peisajul, structura și culoarea solului seamănă izbitor de mult cu cele de pe planeta Marte. De remarcat este faptul că NASA are pe această insulă o bază de cercetare, unde efectuează simulări privind o eventuală călătorie pe Marte.

În mai multe rând, NASA a admis că a modificat culorile din mai multe imagini considerate marțiene. Care ar fi scopul? Imaginile de pe insula Devon ar fi ușor recunoscute.

Una din presupusele fotografii marțiene, prezenta un șoarece, a făcut înconjurul lumii. S-au făcut speculații referitor la existența formelor de viață pe planeta Marte. Scepticii au considerat că fotografia a fost realizată pe insula Devon și a surprins un lemming, un rozător. Experții în photoshop pot realiza cu multă ușurință imagini care par a fi realizate undeva în Univers.

Loading...

Au fost și cazuri în care cei de la NASA nu au fost destul de vigilenți cu privire la unele imagini considerate a fi realizate pe solul marțian. Alături de un rover se putea observa umbra unei persoane, ceea ce înseamnă că Marte este o planetă populată.

O misiune către Marte nu este altceva decât o tristă utopie. Cei care susțin că NASA manipulează opinia publică, consideră că miliardele de dolari despre care s-a spus că au fost cheltuiți cu studierea planetei Marte au luat destinația unor proiecte negre. NASA nu este altceva decât un ecran de fum, în spatele căruia se derulează proiecte secrete ale US Navy.

McKinnon este un celebru hacker britanic, care a reușit să pirateze ordinatoarele aparținând Pentagonului și US Navy. El a descoperit că US Navy dispune de o flotă de nave spațiale de ultimă generație. După aceste declarații incendiare și publicarea unor documente piratate, McKinnon a fost judecat în SUA, pentru atentat la securitatea națională și condamnat la 30 de ani de închisoare. Marea Britanie a refuzat să-l expulzeze. McKinnon este o mină de aur.

loading...

Comentariile sunt închise.