The news is by your side.

Intoarcerea extraterestrilor pe Pamant: Iata ce spun profetiile!

0

Mai multe legende şi teorii ale civilizațiilor străvechi vorbesc despre o iminentă întoarcere a extratereștrilor pe Pământ. Structuri antice ciudate, cât şi texte celebre vorbesc despre un trecut, nu foarte îndepărtat, în care o rasă superioară a vizitat de mai multe ori Pământul, implicându-se în dezvoltarea diferitelor civilizații. Odată, ei au promis că se vor întoarce, fapt pentru care sunt așteptați cu nerăbdare. Se speculează că 2012 este anul în care extratereștrii din vechile timpuri se vor întoarce pe Terra.

În cartea sfântă mayaşă Chilam Balam din Tizimin, pasajul unui text reflectă impecabil ideea că extratereștrii străvechi vor reveni pe Terra.

În ultimele zile ale nenorocirii, în ultimele zile ale celui de-al 13-lea Katun în al 4-lea Ahau, sfârșitul lumii va veni. Atunci am să vă povestesc cuvintele adevăraților zei, dar doar atunci când se vor întoarce. ŞiAl Nouălea” se va ridica din suferință şi păcat. Când peste marea întunecată se va ridica un potir de foc, atunci va fi ziua în care va dispărea fructul uscat.”

intoarcerea-zeilor Intoarcerea extraterestrilor pe Pamant: Iata ce spun profetiile!
Acest text extras din cartea sfântă a mayaşilor sugerează că într-o dată viitoare vechii zei îşi vor face apariția pe Terra. După ce omenirea se va afunda în păcat şi decadenţă, nouă zei, adică extratereștrii, îşi vor face apariția. Vizita lor va fi anunțată de o lumină importanta pe cer din care vor coborî nouă zei sau extratereștrii. Atunci va începe ziua judecății şifructul uscat” al păcatului va fi extirpat odată pentru totdeauna. Ideea din acest text este asemănătoare cu ziua judecății din creştinism şi cu întoarcerea Mântuitorului pe Pământ.

Toate căile de acces de pe Pământ cât şi din cer au fost închise spre Nibiru. Toţi întrebau despre ele, dar nimeni nu mai avea voie să le cunoască. Nibiru este planeta lui Maduk şi datorită zeilor din ceruri este vizibilă cu ochiul liber. Nibiru așteaptă punctul de cotitură. Ceilalți susțin că doar cel care traversează mijlocul Marii Tiamat poate ajunge să intre în Nibiru. Odată ajuns acolo nu trebuie să uite că locul stelelor de pe cer trebuie să rămână neschimbat.”

Acest text sumerian indică faptul că Nibiru este de fapt o planetă dar în acelaşi timp şi o navă spatială. Această navă este ascunsă bine şi doar cei privilegiați au puterea ca s-o vadă. Într-o bună zi Nibiru se va întoarce şi apoi totul se va schimba. Nu se cunoaște data exactă când Maduk va reveni pe Terra.

Tribul african Dogon vorbește despre Nommos, un cuvânt care exprimăzeii apelor” saucei care îţi dau apă„. Aceștia sunt spiritele ancestrale, care venite din altă lume au adus viaţă pe Pământ. Ei sunt jumătate om, jumătate pești şi au venit de pe o planetă îndepărtată care orbitează în jurul lui Sirius. Ar putea să fie vorba despre astronauți extratereștrii sau despre nişte fiinţe cu o înfățișare ciudată, dar de o inteligență ieșită din comun? Conform învățăturii dogonilor, ei se vor întoarce într-o zi şi vor aduce pacea veșnică pe Pământ.

Acestea sunt doar câteva exemple de texte antice care prevestesc iminenta întoarce a creatorilor. Adevărul nu poate să fie departe pentru că astfel coincidența ar fi mult prea mare. Viitorul apropiat o să ne lumineze mintea și va scoate la iveală întreg adevărul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și