Inteligența artificială se preface că este un om și realizează o programare la coafor – imagini șocante

Inteligența artificială se preface că este un om și realizează o programare la coafor – imagini șocante

Una dintre cele mai înspăimântătoare situații este că inteligența artificială a ajuns la un nivel la care se poate preface că este un om și poate întreține o convorbire telefonică.

În ultimii ani, multe companii au folosit termenulinteligență artificială” pentru a vorbi despre asistenții lor virtuali, dar să recunoaștem că nici Siri, nici alți asistenți ai telefoanelor mobile nu se simt la fel de inteligenți cum ne așteptăm. De data aceasta, Google propune un alt tip de inteligență artificială, care pare capabilă de aproape orice.

Într-o conferință demonstrativă, un reprezentant Google vorbește despre lucrurile pozitive pe care le aduce această inteligență artificială. Unul dintre cele mai bune exemple este că ea se poate preface că este om și poate realiza o programare la coafor.

Google AI

Google a prezentat recent noua versiune a asistentului virtual Google Assistant, în cadrul conferinței inițiale a Google I / O 2018.

Sundar Pichai a vrut să demonstreze capabilitățile platformei, care acum pare a fi cu mult înainte de orice competiție, încât îi lasă pe oamenii obișnuiți să creadă că vorbesc cu o persoană și nu cu un asistent virtual.

Loading...

În timpul demonstrației, Google a solicitat asistentului AI să facă o programare într-un salon de coafură, iar conversația este atât de naturală încât este practic imposibil să se facă distincția între o persoană reală și AI (inteligența artificială).

Intonarea cuvintelor de către AI, expresiile pe care le folosește, mici îndoieli cândvorbește”, pur și simplu, Google a făcut o minune.

Cu toate acestea, mulți experți ar fi de acord cu siguranța că ceea ce a obținut Google, precum și faptul că a fost surprinzător, este terifiant, mai ales dacă ați văzut cum se termină filmele science fiction care implică inteligența artificială. Dacă această inteligență nu ar mai asculta și s-ar preface că este o persoană în carne și oase și ar avea acces la conturi bancare, la informații medicale sau ar ajunge să controleze tot ceea ce există pe internet?

Oare ce va urma?

loading...

Related posts