Bizar

ÎNTÂMPLĂRI LA LIMITA REALULUI

Vă prezentăm câteva întâmplări la limita realului pe care le-au trăit unii din semenii noștri și la care explicațiile sunt imposibil de dat. Să lăsăm lucrurile așa cum sunt, fără să ne mai punem întrebări și să căutăm răspunsuri.

Un tânăr francez se afla într-un magazin și se îndrepta spre una din ieșiri pentru a face plata. Observă căzut sub un stand de mărfuri un ziar care era murdar din cauza faptului că cineva călcase pe el. Tânărul se apleacă și ia ziarul. În interiorul ziarului a descoperit un plic cu 10000 de euro.

O altă întâmplare este legată tot de bani. Două persoane se plimbau pe o stradă, când deasupra capului lor au început să plutească bancnote de 500 de euro.

Deoarece vântul sufla destul de puternic, a fost dificil să strângă bancnotele. Toți cei care treceau pe stradă au început să alerge după bancnotele care cădeau din cer. S-a dovedit că, bancnotele nu sunt false, spre bucuria celor care au strâns sume consistente.
O altă întâmplare s-a petrecut în Congo. Michel era un mare colecționar de minerale. S-a deplasat într-un loc izolat din Congo, în speranța că va găsi pietre deosebite care să intre în colecția lui.

Într-un sat izolat din Congo a întâlnit un bătrân vrăjitor care susținea că puterile sale sunt deosebite. Michel nu a crezut spusele bătrânului și chiar a avut un schimb de replici mai dure. Vrăjitorul i-a spus că va veni un timp în care îi va da dreptate. La întoarcerea în Franța, Michel a observat că are probleme legate de picioare. Acestea îi amorțeau ca și cum era paralizat. S-a prezentat la medic și acesta i-a spus că are o problemă legată de inflamarea măduvei osoase.

I-au trebuit mulți ani de tratament, până când s-a însănătoșit. Supărarea vrăjitorului își spusese cuvântul.

Într-o călătorie făcută în India, o englezoaică a achiziționat un inel superb. Un rubin și două mici diamante tronau pe inel. După un timp, tânăra a realizat că a pierdut inelul. Disperată l-a căutat în toate locurile pe care le frecventase. Căutările au fost zadarnice. Are un vis ciudat, în care un necunoscut îi spune să caute inelul sub scaunul din mașină.
S-a conformat și și-a recuperat valorosul inel.

În decembrie 1994, un tânăr care studia la Londra hotărăște să vină în Franța pentru a petrece sărbătorile cu familia. Drumul l-a parcurs fără incidente. Ajunge la Paris, de unde mai avea câțiva zeci de kilometri, până la locuința familiei.

paranormal - ÎNTÂMPLĂRI LA LIMITA REALULUI

Trece pe lângă două mari magazine, pe lângă o benzinărie, în fața căreia staționa o mașină albă și intră într-un tunel. I s-a părut că a parcurs tunelul într-o perioadă mai lungă de timp, cu toate că nu era trafic. La ieșirea din tunel ajunsese în fața celor două magazine și a benzinăriei, în fața căreia era o mașină albă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top