Întâmplări incredibile cu spirite venite din alte lumi

Atunci când ai la activ peste 30000 de ore de zbor, ești considerat un pilot cu multă expertiză și poți să te consideri că ai ajuns la apogeul carierei. Robert Loft a fost unul dintre acești piloți care împreună cu Albert Stocksill, copilotul său, 6000 de ore de zbor și mecanicul Donald Repo, 17000 de ore de zbor, formau una dintre cele mai valoase echipe.

Ultimul lor zbor a avut ca destinație Miami. Spun ultimul pentru că avionul s-a prăbuşit ca urmare a unei neglijențe a celor trei persoane. Pentru că s-a constatat că avionul are probleme la trenul de aterizare, au hotărât să utilizeze pilotul automat, până când vor remedia cauza.

Din cauza neatenției celor trei, pilotul automat a fost dezactivat, iar avionul a început să piardă din înălțime până când s-a prăbușit. Din cele 101 persoane aflate la bord, 50 și-au pierdut viața. Printre victime s-au numărat și cei trei piloți. Ancheta care a urmat a stabilit că prăbușirea a fost cauzată de eroare umană.

Easter Air Lines, compania în cauză, hotărăște că anumite părți din epava avionului pot fi recuperate și utilizate la reparația altor aeronave. Din acest moment, încep să se producă întâmplări care rămân inexplicabile.

Piloții de pe avionul L-1011, care fuse reparat în aceste condiții, au declarat că înainte ca un incendiu să se producă la bordul avionului, au văzut fantoma fostului lor coleg, Robert Loft, care părea că-i atenționează asupra incidentului care urma să se producă. Alte 27 de persoane care se aflau la bordul avionului au declarat că înainte de incendiu au observat spectrul defunctului.

Un alt incident la fel de bizar s-a petrecut la bordul unui alt avion care aparținea aceeași companie și care în urma reparațiilor utiliza un motor recuperat de la avionul pilotat de Robert Loft. Una dintre stewardese a declarat că printre pasagerii aflați la bord, unul dintre ei era Robert Loft. Când s-a apropiat de locul pe care-l ocupa, Loft a dispărut brusc.

Loading...

Pentru că personalul de la Easter Air Lines era panicat, conducerea a decis retragerea aeronavelor reparate în aceste condiții.

Un alt caz la fel de ciudat s-a petrecut în anul 1321, imediat după moartea lui Dante Alighieri. Cei doi fii ai defunctului au constatat că o parte din celebra operă Divina Comedie lipsește. Timp de mai multe săptămâni, cei doi au căutat manuscrisul lipsă.

rp_fantoma-radovani.jpg

Căutările lor nu au dat rezultat, până când, fiul cel mare al lui Alighieri a avut un vis straniu, în care tatăl său i-a spus despre un loc secret din casă, unde era ascuns manuscrisul. A doua zi, cei doi au descoperit manuscrisul în locul precizat de defunctul lor tată.

loading...

Comentariile sunt închise.