The news is by your side.

Întâlnirea cu „ambasadorii stelelor” din Johnston Island

0

Surse din cadrul Agenției de Informații Apărării Americane susțin că oficiali ai armatei și reprezentanții Casei Albe s-au întâlnit cu o rasă extraterestră, numită Ebens și care provine din sistemul stelar Zeta Reticuli. Întâlnirea a avut loc în ziua de 12 noiembrie 2009, în baza militară Atoll Akau, Johnston Island.

Johnston Atoll este un atol care aparține Statelor Unite. El nu se află sub jurisdicția niciunui stat, motiv pentru care guvernul SUA este cel care îl administrează după bunul plac. Pentru că teritoriul pe care se întinde atolul este de doar 2,8 km ², s-a decis construirea unei baze militare. Accesul publicului este interzis din motive strategice, dar și pentru că insula a fost poluată în urma testelor nucleare realizate în trecut.

Se vehiculează faptul că întâlnirea cu specia extraterestră a avut loc tocmai pe această insulă pentru că se încearcă implementarea unei tehnologii extraterestre pentru eradicarea poluării. Extratereștri, veniți tocmai de pe o planetă din sistemul stelar Zeta Reticuli au participat la o întâlnire cu o comisie formată din cele mai importante personalități ale armatei SUA, reprezentanți ai Casei Albe, dar și ai Vaticanului.

În urma acest întâlniri s-a realizat un raport în care a fost consemnat faptul că schimbul a fost unul benefic pentru pământeni pentru că extratereștri au oferit un număr de 6 elemente care vor ajuta la evoluția tehnologică și implicit la eradicarea poluării la nivel global.

De asemenea, tehnologia extraterestră de a circula cu viteze impresionante în spațiu a fost prezentată la întâlnirea secretă. Se spune că extratereștri Ebens dețin un nivel tehnologic care se bazează pe 50.000 de ani de studiu aprofundat. Navele lor spațiale sunt capabile să creeze un vid în raportul spațiu timp și astfel pot atinge viteze superioare celei a luminii.

extraterestri Întâlnirea cu "ambasadorii stelelor" din Johnston Island

Motoarele folosesc o propulsie de tip materie-antimaterie. Această energie este una gratuită și care nu se termină niciodată, alimentarea navelor spațiale devenind astfel inexistentă. Deocamdată, această tehnologie este dincolo de capacitatea de înțelegere a omului, dar odată cu trecerea timpului secretele Universului se vor face cunoscute.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și