Descopera

INSULA ȘERPILOR, ULTIMA REDUTĂ A ATLANTIDEI

Se spune că din străvechea Atlantidă a rămas doar Insula Șerpilor. Pe colțurile de stâncă de pe insulă se ridica un superb templu închinat lui Apollo. Apele mării îi protejau pe preoții solari de vizitele curioșilor și ale profanilor.

Marele Diodor scria despre Insula Șerpilor ca fiind Insula Leuky, adică Alba sau Letina. Mama lui Apollo s-a născut pe această insulă și din această cauză, Apollo era mai venerat pe această insulă ca în alte părți.

Legendele vorbesc despre Preafericiții sau Blajinii care trăiau lângă mare. Ei erau urmașii atlanților și strămoșii românilor. Cu 7000 de ani în urmă, fâșia de pământ care separa Mediterana de un mare lac a cedat sub presiunea apei. Revărsarea acesteia a fost catastrofală pentru civilizația care popula zona. Revărsarea a durat 40 de zile.

Cu ajutorul sonarului au fost descoperite în Marea Neagră construcții ciudate. Ruinele de la Histria prezintă anomalii arhitectonice. Construcțiile sunt așezate pe un sistem de coloane orizontale. Această tehnică este folosită numai în Japonia.

Coloanele asigurau protecția clădirilor. Această tehnică de construcție nu este întâlnită în Europa.  Un alt lucru important îl constituie izvoarele cu apă termală din mlaștina Mangaliei. Izvoarele existau sub Marea Sarmatică, cea care acoperea cu milioane de ani în urmă teritoriul României.

Depunerile sedimentare le-au acoperit și conservat, iar schimbarea reliefului marin în unul de câmpie, le-ar fi adus la suprafață.
Cele 30 de izvoare curg prin niște concrețiuni sub formă de trunchi de con. Specialiștii au constatat că trunchiurile de con sunt de origine artificială și că ele reprezentau un sistem de încălzire vechi de mii de ani.

loading...

Cercetările au arăta că pe linia Glina- Bobești, Jilava, Domnești, Mihăilești, Cornetu, nisipul a fost depus de un val seismic care a avut o înălțime de 200 de metri.

Unii cercetători susțin ipoteza că valul seismic s-a format ca urmare a căderii unui meteorit, care a distrus vechile civilizații care populau teritoriul României.

Civilizațiile care au populat teritoriul aveau cunoștințe care uimesc și astăzi pe cercetători. În acest sens amintim și terasele pe care au fost zidite cetățile de la Orăștie. Compoziția teraselor este identică cu cea a oțelului inoxidabil. Nu se cunoaște cum s-a obținut o astfel de puritate și de către cine.

Dacii nu aveau săbii din oțel și s-a pus problema dacă ei sunt cu adevărat creatorii acestor cetăți. Este posibil ca aceste cetăți să fi fost ridicate cu mult înainte de existența acestora, de o civilizație avansată și care a dispărut ca urmare a unei catastrofe care s-a produs.

INSULA %C8%98ERPILOR - INSULA ȘERPILOR, ULTIMA REDUTĂ A ATLANTIDEI

Poate că aceste civilizații au construit băile care au fost descoperite în interiorul cetăților și care erau alimentate cu ape termale și sulfuroase. În interiorul băilor era amplasat un cristal care era benefic asupra sănătății și asigura longevitatea. Poate că Blajinii erau celebrii hiperboreeni, o civilizație fabuloasă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top