Bizar

Inspăimântător! OZN cu un diametru de 5000 de kilometri fotografiat deasupra planetei noastre?

Cercetătorul de origine britanică, Stephen Hannard, a oferit opiniei publice o fotografie impresionantă care a fost realizată de astronauții din Stația Spațială Internațională. După cum se poate observa este posibil să fie vorba despre o anomalie care s-a produs în atmosfera planetei noastre, dar și despre un OZN gigant care a staționat preț de câteva minute deasupra planetei noastre.

Interesant este faptul că acest obiect misterios nu a fost detectat de la sol de radar și nici nu a putut fi observat cu ochiul liber. Această fotografie a iscat dezbateri interesante cu privire la ceea ce poate să reprezinte obiectul în cauză. S-a estimat că are un diametru de peste 5000 de kilometri, fapt care pare desprins din filmele SF.

„Dacă privești partea stângă a obiectului misterios, realizezi că norii trec prin el. Acest fapt înseamnă că nu poate fi o proiecție de pe Terra. Nu am nici cea mai vagă idee ceea ce reprezintă acest obiect. În acest moment pot doar specula și nimic mai mult”, susține Hannard.

Deocamdată nu există un punct de vedere foarte clar al specialiștilor, dar cei mai mulți tind să creadă că este posibil ca obiectul straniu să nu fie altceva decât un imens OZN care este invizibil de pe Terra, dar vizibil din spațiu.

obiect misterios - Inspăimântător! OZN cu un diametru de 5000 de kilometri fotografiat deasupra planetei noastre?

De asemenea, există și voci care susțin că anomalia este creată cu ajutorul programului special HAARP. Aceste teorii sunt pure speculații, dar este cert că în atmosfera planetei noastre se petrec lucruri dincolo de înțelegerea noastră.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top