INIȚIAȚII, MAREA LOJĂ ALBĂ

INIȚIAȚII, MAREA LOJĂ ALBĂ

Un inițiat a însemnat, la origine, cel căruia i s-au împărtășit învățăturile care i-au permis să pătrundă în lumea conceptelor super fizice, ascunse de un văl fin al lumii simțurilor. Ei fac distincția dintre iluzie și realitate.

Un inițiat este un maestru care a atins o stare de evoluție mult superioară față de cea a unui individ obișnuit.

Metodele unui inițiat s-au format grație unui proces îndelungat de tehnici ezoterice, facultăți perceptive care depăşesc cele mai precise și mai moderne tehnici de laborator.
Aceste facultăți paranormale se află în stare latentă în fiecare individ.

Numai inițiații reușesc să le dezvolte și să se servească de ele în cunoașterea lumii înconjurătoare. Odinioară, inițiații trăiau numai în India. Ei se numeau riși, mahariși sau yogini. Ei erau adepții conceptului mahatma, mare suflet.

Inițiații sunt recunoscuți pentru viața lor. De regulă, sunt vegetarieni, nu dezvăluie adevăruri spirituale pentru bani, nu scriu cărți, nu apar în public. Ei fac parte din Mare Lojă Albă.

Inițiații au forța de a-și dirija conștiința în locuri nebănuite. Ei transmit și primesc telepatic mesaje. Ei lucrează cu fluxuri magnetice într-un spațiu cu patru sau mai multe dimensiuni.

Civilizațiile care ne-au precedat sunt depozitarele unor cunoștințe care, dacă ar ajunge pe mâna unor persoane incompetente, ar provoca dezastre pentru umanitate.
Unele cunoștințe au văzut lumina tiparului, dar au fost distruse, la scurt timp. La un moment dat, s-a vehiculat ideea unei conspirații numită Sfânta Alianță, care avea drept scop distrugerea acestor secrete.

Dacă este reală ipoteza existenței altor civilizații înaintea civilizației noastre și că ele au fost distruse printr-un abuz din cauza folosirii cunoștințelor științifice și telurice, atunci este evidentă precauțiunea luată de inițiați în privirea păstrării secretului unor cunoștințe.

În Italia, în timpul lui Mussolini, au fost arse peste 80000 de cărți aparținând Societății Regale a Cunoașterii din Napoli. Operațiunea avea ca scop să împiedice ca documentele magice, de o importanță vitală, să cadă în mâinile aliaților.

În una dintre cărți se vorbea despre un magician care a reușit cu ajutorul telescopului să concentreze lumina care provenea de la o stea asupra apei. S-a obținut apa-Sirius sau apa-Vega.

Magicianul folosea această apă la cristalizarea unor substanțe extrem de sensibile, la acțiunea meteorologică și cosmică, cum ar fi azotatul de uraniu. Sărurile cristalizate formau grupe ce semănau cu simbolurile ezoterice ale stelelor respective.

Cartea lui Toth este un document scris de inițiați și i-a ajutat pe istorici să deslușească misterele civilizației egiptene. Conform acestui document civilizația egipteană își are începutul cu 40000 de ani înainte de nașterea lui Christos.

Cartea lui Toth era un papirus vechi care conținea informații despre secretul unor puteri nelimitate.

Jacques Bergier, scriitor francez, a fost întrebat ce s-ar întâmpla dacă am cunoaște unele taine pe care le dețin inițiații. El a răspuns că oamenii în stadiul actual de dezvoltare spirituală nu sunt capabili să stăpânească unele forțe al căror secret le-ar fi dezvăluit.

rp_masonerie1.jpgEl face referire la manuscrisul Voynici, despre care se presupune că ar conține secretele novelor și quasarilor, o sursă de energie superioară celei dezvoltate de o bombă cu hidrogen.

Un alt exemplu este cel al transmutației plumbului în aur Un secret pe care omenirea l-ar schimba în autodistrugere.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>