Ingo Swann, un călător astral care a intrat în legătură cu alte lumi

Ingo Swann, un călător astral care a intrat în legătură cu alte lumi

Ingo Swann a fost formator de clarvăzători pentru CIA, timp de 10 ani. El a antrenat civili și militari care au făcut parte din proiectul Stargate.

Swann s-a născut în anul 1933, în statul Colorado. El este co-creator al procesului de vizualizare la distanță care se referă la capacitatea unei persoane de a-și proiecta conștiința în afara corpului, pentru a descrie cu mare precizie, un obiect aflat la mică distanță sau la sute de kilometri.

La finalul mai multor experimente reușite, Swann a fost creditat cu capacitatea vizualizării la distanță, de unde putea culege informații, fără să iasă din camera în care era. După aceste experimente, CIA l-a contactat.

Conform Journal Scientific Explorations, Ingo Swann a fost capabil să vadă și să descrie un inel în jurul planetei Neptun, despre care oamenii de știință nu aveau cunoştinţă la acel moment. A reușit să examineze Luna și să vizualizeze anumite fenomene ciudate care se produceau pe suprafața sa.

După aceste reușite a fost cooptat în proiectul Stargate. Proiectul a început în anul 1970 și s-a finalizat în anul 1995. Ingo Swann a fost clarvăzătorul care și-a proiectat corpul astral pe Lună, Jupiter și Mercur.

Înainte ca sondele spațiale Pioneer 10 și Voyager 1 și 2 să dea informații despre planeta Jupiter, Swann a dat informații în premieră despre planetă. El a descris cu acurateță existența unui înveliș de hidrogen, producerea tornadelor și a furtunilor, inversiuni de temperatură, configurația norilor și predominanța culorii portocalii, prezența cristalelor de gheață în atmosferă, producerea aurorelor magnetice în interiorul norilor, existența unui inel planetar în interiorul atmosferei.

Loading...

După aceste experimente, Swann publică cartea Penetration. The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy, în care prezintă contactul pe care l-a avut cu extratereștrii la o bază de pe Lună, pe partea nevizibilă.

Ingo Swann

Carl Sagan, un reputat cercetător, declara că în arhivele CIA există o adevărată comoară formată din sute de documente privind contactul cu civilizațiile extraterestre. Multe documente se referă la experimente privind călătoriile astrale.

Unele dintre aceste documente descriu călătoria astrală a lui Swann către planeta Jupiter, care s-a produs în 23 aprilie 1973. Un an mai târziu, Swann realizează cu succes un alt experiment, o călătorie astrală către planeta Mercur.

loading...

Related posts