ÎNGERII, TĂCUŢII NOŞTRI ÎNSOŢITORI

ÎNGERII, TĂCUŢII NOŞTRI ÎNSOŢITORI

Robbie Williams, îndrăgitul cântăreț britanic, a fost atras de fenomene paranormale încă din copilărie. Unul dintre celebrele sale cântece se numește Angels , iar textul descrie relația pe care a avut-o cu îngerii încă din copilărie.

De curând, într-un interviu el a vorbit despre faptul că a fost atras de fenomene neobişnuite, încă de la vârsta de 4-5 ani. Toată viața mea, a mai spus el, am avut vise lucide. Am capacitatea de a vorbi cu îngerii, cu fantomele, iar capacitatea mea de premoniţie este foarte mare.

Invizibilul este un spațiu în care se produc multe lucruri, de neacceptat pentru mulți oameni. În anul 2018, Williams a participat la realizarea unui documentar intitulat Huntfor the Skinwalker. Documentarul a reconstituit o întâmplare care s-a petrecut la reşedinţa artistului din Arizona, SUA. Conform spuselor sale, un OZN a survolat proprietatea timp de mai multe minute.

Îngerii sunt creaturi divine care reprezintă puritatea spiritului lor. Conform specialiştilor în paranormal, îngerii ne transmit semne despre prezenţa lor. Vă prezentăm câteva astfel de semne fata de care trebuie să fim mult mai atenți.

Vă aflaţi într-un loc și deodată simțiți un parfum cu o aromă neobișnuita care nu seamănă cu ceea ce ați cunoscut până atunci. Este semn că sunteți însoțit de îngerul dumneavoastră păzitor.

Se spune că animalele și copiii au capacitatea de a vedea ceea ce se petrece în invizibilul de lângă noi. Copiii privesc fix în anumite locuri în care, noi adulţii, nu vedem nimic. Sunt cazuri în care ei poartă discuții cu persoane numai de ei văzute și chiar se leagă prietenii.

Au fost cazuri în care am auzit o muzică, sunete sau voci care ne strigau pe nume. Muzica era divină și părea că vine de nicăieri. Suntem hotărâţi să luăm o decizie care uneori este riscantă. Un sunet, o voce care ne strigă ne face să ne mai gândim o dată la ceea ce trebuie să facem.

îngeri decăzuți

În momentele noastre de singurătate, de tristeţe sau nelinişte, găsim un fulg diafan alături de noi. Este un semn că nu suntem singuri. El, îngerul, este cu noi.

Cumpăraţi bilete la un spectacol sau pentru a călători. Observaţi că anumite cifre se repeta periodic. Se spune că cifrele zero și unu sunt cifre angelice cu o încărcătură divină.

CATEGORIES
Share This