ÎNGERII PĂZITORI ACTIVEAZĂ ENERGIILE COSMICE

ÎNGERII PĂZITORI ACTIVEAZĂ ENERGIILE COSMICE

Experiența morții iminente este cunoscută de mulți dintre noi, datorită mărturiilor celor care au trăit acest fenomen. Știm că există un tunel o lumină, liniște, dar după toate acestea mai există ceva?

Puțini dintre noi au trăit astfel de experiențe. Statisticile arată că 18% dintre cei care au suferit un infarct au trăit un astfel de fenomen.

S-a pus întrebarea, de ce persoanele care au fost subiecții unor astfel de fenomene, au părăsit mediul existențial și toate fenomenele s-au întâmplat într-o zonă necunoscută, dincolo?

Studiile actuale demonstrează că aceste evenimente nu sunt cauzate de dereglări psihologice.
Doctorul Rymond Moody a fost primul specialist care și-a îndreptat atenția și studiile asupra mărturiilor celor care au trăit astfel de evenimente.

Milioane de oameni au depus astfel de mărturii cutremurătoare. Specialiștii se întreabă cum au putut memora aceste persoane astfel de evenimente. Paradoxal sau nu, aceste mărturii sunt parcă trase la indigou.

Cardiologi, neurologi, anesteziști, psihologi, au studiat aceste fenomene, în dorința de a găsi o explicație.
Toți specialiștii s-au întrebat cum poate o persoană care se află în moarte clinică, cu o activitate a creierului diminuată, să fie subiectul unui astfel de fenomen.

Este posibil ca spiritul să înlocuiască activitatea creierului? Să-l călăuzească în această călătorie? În religia creștină, îngerul păzitor veghează asupra fiecăruia dintre noi. Un înger păzitor este o creatură pură, spirituală. El este spiritul intermediar dintre Dumnezeu și om.

El este paznicul nostru care ne ascultă în liniște, ne privește, ne îndrumă. Problema fiecăruia dintre noi este că nu putem să intrăm în contact cu el. Se spune că fiecare dintre noi avem un înger păzitor în funcție de data de naștere.

Există credința că există 72 de îngeri păzitori care își împart anul în perioade de cinci zile. Fiecare înger este asociat unei planete și a unui semn zodiacal. Îngerii păzitori activează energiile cosmice.

Visele premonitorii, aparițiile supranaturale, gesturile inexplicabile, toate acestea ne duc cu gândul la îngerii păzitori care însoțesc omenirea încă de la apariția ei.

Ernest Shackleton, explorator, a declarat că atunci când împreună cu doi colegi de ai săi, au fost obligați să părăsească vaporul pe care se aflau și să parcurgă zeci de kilometri, până la cea mai apropiată bază din Antarctica, a simțit că nu erau trei ci patru care au parcurs un traseu imposibil. El susținea că în marșul lor de 36 de ore, i-a însoțit un al patrulea om, unul misterios, invizibil.

Exploratorul britanic Frank Smythe, a povestit că atunci când se afla pe Everest, într-o ascensiune epuizantă, într-un moment de pauză, a vrut să împartă un baton de ciocolată cu o altă persoană care l-a însoțit, dar din păcate, era invizibilă.

Ron DiFrancesco, funcționar într-un birou din Turnurile Gemene, în 11 septembrie 2001, se afla la etajul 80. El a declarat că o persoană misterioasă, invizibilă, l-a ajutat să coboare 80 de etaje, înainte ca turnul să se prăbușească.

Când doi oameni se află într-un moment greu, un al treilea, o misterioasă persoană, nevăzută, intervine. Specialiștii au numit acest fenomen sindromul celui de al treilea.

CATEGORIES
Share This