Înger fotografiat pe scena unei conferințe spirituale din SUA (foto)

Uneori camerele de luat vederi surprind anumite lucruri pe care ochiul uman le ignoră. Așa s-a întâmplat și la o conferință spirituală desfășurată în Cedar Falls , Iowa, când alături de un pastor american a apărut și un înger.

Fotografia a apărut pe pagina de Facebook a organizației baptiste Promise Keepers și a fost realizată în timp ce pastorul le vorbea oamenilor despre Iisus. Oficialii baptiști cred că acesta este un miracol și le transmit credincioșilor să nu renunțe niciodată la divinitate pentru că există undeva acolo, dincolo de percepția fizică a omului.

Fotografia în cauză a stârnit numeroase reacții. Dacă cei mai mulți sunt de părere că imaginea este reală, au existat numeroase voci care au spus că este trucată pentru a atrage atenția opiniei publice.

Ideea principală, pe care vrea s-o promoveze organizația Promise Keepers este că îngerii există și oamenii trebuie să înțeleagă că aceste ființe nu au formă fizică și nici aripi, așa cum spune vechea tradiție.

Interesant este faptul că acum câteva zile, un reprezentant al Vaticanului a susținut aceleași lucruri într-o conferință oficială. Ideea de înger este una abstractă, dar cu toate acestea ei sunt trimișii lui Dumnezeu pe Pământ pentru a menține echilibrul între raportul bine-rău.

Loading...

inger pe scena

O altă fotografie care înfățișează aceleași entități luminoase a mai fost realizată de către un grup de turiști în valea Ongamira, aflată la 25 de kilometri de orașul argentinian Capilla del Monte. De data aceasta două entități luminoase au fost surprinse într-o fotografie făcută la întâmplare de către unul dintre turiști.

ingeri argentina

De asemenea, și această fotografie a stârnit numeroase controverse și dezbateri, unde cei mai mulți susțineau că este un fals grosolan.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și