Inexplicabilele crime din Hinterkaifeck

O crimă abominabilă petrecută în 1922 în Germania a șocat întreaga lume. Șase persoane au fost ucise cu sânge rece și în ciuda anchetei desfășurate, niciodată nu a fost descoperit criminalul.

Familia Gruber, compusă din Andreas și Cazilia Gruber, fiica lor Viktoria cu cei doi copii ai săi Cazila și Josef împreună cu servitoarea Maria Baumgartner, locuia la ferma din Hinterkaifeck. Casa era situată lângă o pădure și peisajul era de vis. În ziua în care servitoarea Maria a ajuns să lucreze pentru familia Gruber destinul a decis că este cazul să întoarcă firul vieții pentru cei șase oameni.

În noaptea de 31 martie 1922 cineva a reușit să-i atragă pe patru dintre cei șase oameni în hambarul din curte, unde i-a căsăpit cu un topor. Josef și Maria au fost uciși în casă și pe una dintre aleile curții. Vecinii au observat că nu mai există activitate în casa familiei Gruber și au alertat poliția. Atunci au fost descoperite cadavrele care ulterior au fost supuse autopsiei. Rezultatele au fost impresionante pentru că victimele au avut părul rupt înainte să fie ucise, iar Cazilia a mai trăit ore bune după ce a fost înjunghiată. Întrebarea cercetătorilor a fost: de ce femeia nu a țipat sau nu s-a deplasat din locul în care a fost rănită?

Ancheta poliției a durat mai multe săptămâni, dar nu s-a putut stabili niciun suspect. Criminalul parcă nu exista sau chiar a săvârșit crima perfectă pentru că nu a lăsat nicio urmă.

Vecinii susțineau că doar cu câteva zile înainte de crimă, Andreas s-a plâns că a descoperit mai multe urme de pași care veneau din pădure spre casă. Apoi, a auzit mai multe zgomote ciudate și înfricoșătoare care se auzeau din podul casei. Bărbatul nu a avut curaj să verifice podul și nici nu a cerut ajutorul vecinilor sau autorităților.

Loading...

Interesant mai este și faptul că în ziua crimei s-a observat fum cum ieșea pe hornul casei. De asemenea, vitele au fost hrănite încă 2 zile după producerea crimei. Aceste aspecte i-au dus cu gândul pe anchetatori că cineva s-ar fi putut strecura în casă, a stat ascuns în pod pentru câteva zile și apoi i-a omorât pe toți membri familiei. Odată crimele efectuate, ucigașul a mai locuit pentru încă 2 zile în casa victimelor, pentru ca mai apoi să se facă nevăzut.

Hinterkaifeck

Criminalul nu a fost descoperit niciodată, iar crima din Hinterkaifeck a rămas un mister și este și în zilele noastră consemnată în analele poliției precum o crimă perfectă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și