Mistere

Bizar

Inexplicabilele coduri de bare de pe diversele cladiri din lume

0views

Un nou mister s-a născut odată cu descoperirea faptul că cele mai multe locații importante din lume sunt marcate cu anumite coduri de bare. De diverse dimensiuni, acestea au fost utilizate pentru prima dată undeva pe la sfârșitul anilor ’60 și se crede că au fost adoptate pentru ca anumite date de importanță vitală să fie citite deochiul atotvăzător“. Acest ochi ar putea să fie un satelit care are capacitatea să citească aceste coduri de bare optice de pe fiecare obiectiv sau clădire importantă sau  pur și simplu orice alt obiect spațial ținut secret.

coduri de bare cladiri

Existența lor a fost evidențiată pentru prima dată de o agenție americană, Center for Land Use Interpretation, care a atras atenția opiniei publice cu privire la aceste coduri QR (Codul QR este o gamă de standarde de codare cu formă de bare bidimensionale cod matrice).

Aceeași agenție a emis un raport cu privire la aceste coduri de bare inexplicabile, care sunt de dimensiuni considerabile, variind între 20 și 25 de metri, vopsite în alb și negru, fiind decorate cu bare așezate fie orizontal sau vertical.

coduri de bare cladiri2

Există diverse speculații cu privire la folosirea acestor coduri misterioase, unii specialiști susținând că sunt folosite pentru calibrarea diverselor camere de filmat aflate pe sateliţii de pe orbită. Mai mult de atât, există anumite păreri care cred că misterioasele coduri de bare sunt instalate pentru ca OZN-urile care vizitează Pământul să colecteze informațiile necesare. Această ultimă teorie este oarecum plauzibilă mai ales dacă ținem cont că mai bine de 50 de ani nu s-a știut de existența lor.

coduri de bare cladiri3

Este interesant cum anumiți oameni care au senzația că sunt conducătorii acestei planete iau anumite decizii pe care le clasează drept top secret, iar umanitatea nici nu are habar ce se întâmplă cu ea. Probabil că viitorul o să aducă în lumina ochilor tuturor oamenilor de rând întreg adevărul despre tot ceea ce ne înconjoară.

Loading...

loading...