The news is by your side.

„Inelul vietii” a fost construit in China. Oare pentru ce?

0

O structură metalică ciudată a fost construită în Fushun, China. Această construcție este de-a dreptul bizară și se numeșteInelul vieții„. Colosul este realizat din 3000 tine de oțel și are 157 metri înălțime. Este dotat cu peste 12.000 de lumini și 4 elevatoare pentru a-i plimba pe vizitatorii curioși. Valoarea acestei bizarerii se ridică undeva la 20 milioane de dolari.

Inelul vieții” ne aduce aminte de porțile interstelare din filmele SF. Există voci care susțin că monumentul nu este pur decorativ și că ar avea anumite întrebuințări secrete, de exemplu pregătirea unei misiuni spațiale spre alte dimensiuni sau chiar galaxii.

inelul-vietii "Inelul vietii" a fost construit in China. Oare pentru ce?

Cu toate acestea, autoritățile locale neagă cu vehemență această teorie conspiraționistă, susținând că monumentul a fost construit pentru a aduce aminte generațiilor viitoare despre vremurile prezente. De asemenea, este o atracție turistică importantă, care trebuie să fie valorificată la maximum.

poarta-interstelara "Inelul vietii" a fost construit in China. Oare pentru ce?

Explicația autorităților locale pare greu de digerat. Este greu de crezut ca o asemenea construcţie colosală nu au aibă nicio întrebuinţare reală, mai ales atunci când vine vorba despre China și despre un oraș atât de puțin important precum este Fushun. Oare cine merge în vacanță în Fushun?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și