INELELE SATURNIENE, ENERGIE PENTRU OZN-URI

INELELE SATURNIENE, ENERGIE PENTRU OZN-URI

Norman Bergun a fost mai mulți ani cercetător la NASA. În prezent, el este jurnalist la o revistă științifică americană. În ultimul număr al revistei, el a publicat un articol despre misterioasa planetă Saturn. 

În anul 2016, sonda spațială Cassini a interceptat mai multe semnale care proveneau din zona inelelor saturniene. Mai mult, Bergun susține că NASA  are imagini captate cu OZN-uri cilindrice gigantice care s-ar afla în interiorul inelelor.

În anul 1610, Galileo Galilei avea să  descopere existența inelelor saturniene.De atunci și până în prezent, au fost emise mai multe teorii cu privire la natura acestor inele. În anul 1980, sondele spațiale Voyager captează primele imagini cu această misterioasă zonă.

Specialiștii ajung la concluzia că ele sunt formate din particule de gheață și praf. Inelele nu au suprafața lineară, în unele zone, s-au format blocuri de gheaţă cu dimensiuni uriașe.

După Jupiter, Saturn este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar. Pe lângă misterioasele inele, Saturn are cel mai mare număr de sateliți. Prometeu și Pandora sunt cele două luni ale planetei sau sateliții gardieni. În anul 2010, cercetătorii de la Universitatea Colorado au avansat o teorie interesantă cu privire la formarea inelelor saturniene.

Acum 4,5 miliarde de ani, una dintre lunile planetei a căzut de pe orbita sa și a fost înghițită de Saturn. Gheața care s-a format în urma impactului a generat unul dintre inele.

Loading...

Norman Bergun a făcut publice trei fotografii cu obiecte misterioase care orbitează în zona inelelor saturniene. Unul dintre acestea are mărimea planetei Pământ. Bergun mai susține că aceste obiecte neidentificate beneficiază de energia care se produce în interiorul inelelor și pot rămâne nemișcate perioade lungi de timp.

Suprafața lui Saturn este acoperită de ape în cea mai mare parte. În partea de jos a planetei au fost observate câteva insule care au dimensiuni mai mari decât Europa. Planeta este înconjurată de atmosferă, de o mie de ori mai mare decât planeta.

Această sferă de aer are o putere colosală de absorbție a razelor solare. Pe Saturn nu există noapte. Când este zi pe fața orientată către Soare, pe fața opusă este de asemenea zi, pentru că inelul este luminat de Soare pe partea sa interioară.

saturn

Bergun susține că această energie care este incorporată în cele șapte inele saturniene ar fi cauza apariției obiectelor misterioase .

loading...

Related posts