Mistere

India: Urmele de pași din stâncă indică existența unui popor venit din spațiu? (foto)

Un sat din India a devenit cunoscut în lumea întreagă datorită unei descoperiri fantastice. Pe o piatră de granit s-au descoperit mai multe urme de pași, dar și diverse desene care înfățișează fie obiecte zburătoare și chiar ființe înaripate.

La marginea orașului Ranchi se află satul Piska Nagri. Chiar la marginea satului se află un lac, iar pe marginea lui sunt diverse stânci din granit. Pe una dintre ele s-au descoperit mai multe urme de pași, de dimensiuni nu foarte mari, care au atras imediat atenția arheologilor. Pe lângă aceste urme stranii se mai regăsesc și diverse desene, nu foarte clare, care indică diverse obiecte neidentificate.

Geologul de origine indiană, Nitish Priyadarshi, a fost primul care a avut ocazia să studieze aceste urme misterioase. Concluzia sa a fost una confuză pentru că este posibil ca ele să fi aparținut oamenilor care au trăit în zona respectivă sau chiar vizitatorilor din ceruri. Singura problemă este că nu s-a putut stabili cât de vechi sunt acestea. Interesant mai este și faptul că urmele par să fi fost făcute de perechi de încălțări perfect croite pentru că urmele sunt de o simetrie incredibilă. Oare oamenii din antichitate dețineau asemenea încălțări?

Prima pereche de urme măsoară aproximativ 28 centimetri lungime pe 13 lățime, în timp ce a doua pereche este sensibil mai mică, măsurând doar 25 centimetri pe lungime și doar 11 lățime. Aceste picioare au aparținut unor „oameni” de mărimi destul de mici. Lângă urmele de picioare mai există și numeroase desene care sunt de-a dreptul șocante, reprezentând fie OZN-uri sau chiar umanoizi înzestrați cu aripi.

„Urmele cât și obiectele misterioase se regăsesc pe aceeași parte a rocii și asta înseamnă că cei care le-au realizat au vrut să arate că au ajuns în locul din care zeii își luau zborul”, a declarat Nitish Priyadarshi.

Chiar dacă vârsta acestor desene misterioase nu a fost încă stabilită, în urma erodării stâncii de granit, geologul indian este de părere că au cel puțin câteva mii de ani vechime, dacă nu și mai mult.

loading...

„Chiar dacă trăim într-o lume avansată din punct de vedere tehnologic, ne confruntăm cu nenumărate lucruri misterioase pe care știința nu le poate explica. Așa se întâmplă și cu urmele din Piska Nagri pentru care nu avem încă o explicație logică „, a mai spus geologul indian.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top