The news is by your side.

Incredibil!NASA ascunde existența unui obiect imens din spatele Soarelui (foto-video)

0

Faptul că NASA modifică imaginile pe care le captează din spațiu nu mai este o noutate. Această politică este una învechită și se urmărește manipularea opiniei publice, cât și ascunderea adevărului. De ce? Pentru că opinia publică nu trebuie deturnată de la rutina zilnică prin care produce bani pentru marile companii ale lumii.

Site-ul Bpearthwatch pune la dispoziția curioșilor diverse imagini captate în timp real din spațiu. Acum câteva zile, printr-o eroare tehnică mai multe imagini cu un obiect gigant care se află în spatele Soarelui au fost scăpate fără a fi în prealabil modificate. Bineînțeles că NASA a remediat de urgență deficiența tehnică, însă imaginile au rămas la liber pe internet.

În acest sens, din fotografiile alăturate, se poate observa cum un obiect gigantic se află în spatele Soarelui.  Unii sunt de părere că este vorba despre Planeta X, Nibiru sau Hercolubus, una și aceeași planetă care a fost făcută cunoscută de către astronomul Carlos Munoz Ferrada, în anii ’40.

Interesant este faptul că în urmă cu cu câteva săptămâni o altă serie de astfel de imagini au făcut înconjurul lumii. Obiectul spațial neidentificat sau poate chiar planeta misterioasă se află acolo de o perioadă mai mare de timp, iar NASA ascunde acest fapt fără nicio jenă.

Dacă în cele din urmă se adevereşte că este vorba despre Planeta X, atunci conform textelor sacre, trebuie să ne așteptăm la ceea ce este mai rău. Atunci când Hercolubus se apropie de Pământ şi se aliniază cu Soarele, epidemii mortale vor avea loc pe toată planeta. Nici medicii şi nici oamenii de ştiinţă nu vor ști despre ce boli va fi vorba şi se vor dovedi a fi neputincioși.

Va veni momentul tragediei pentru pământeni: cutremure, vibraţii, valuri tsunami. Oamenii vor deveni neechilibraţi din punct de vedere mintal, întrucât nu vor mai fi capabili să mănânce sau să doarmă. În faţa pericolului, ei vor înnebuni.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și