Take a fresh look at your lifestyle.

Incredibilele informaţii pe care EDWARD SNOWDEN le-a oferit ruşilor cu privire la extratereştrii

Vocea Rusiei a transmis o știre prin care susține că Snowden a dat autorităților ruse documente care arată nu numai că extratereștrii există, mai mult SUA este condusă de la mijlocul secolului al XX-lea de extratereștrii.

În conformitate cu Snowden, extratereștrii au ajutat Germania să câștige al doilea Război Mondial. După încheierea războiului, ei au trecut Atlanticul unde și-au oferit serviciile. Au promis americanilor că-i vor ajuta să devină stăpânii lumii. Vocea Rusiei face legătura cu interviul pe care l-a dat fostul ministru de externe al Canadei, care susținea că extratereștrii există, chiar el îi văzuse. El spunea că există mai multe tipuri de extratereștrii.

Cei denumiți nordici, au colaborat cu US Air Force. O bună parte din tehnologia militară a fost împrumutată, susține Snowden de la extratereștrii. În 1976, a fost desecretizat raportul OZN-uri și Apărarea, care a pus lumea ufologilor în alertă. Raportul a fost întocmit de grupul Cometa, din Franța, format din militari și oameni de știință, care aduc probe în sensul existenței extratereștrilor și combat politica unor guverne de dezinformare. Pentru prima oară un grup care lucrează pentru un guvern a recunoscut existența extratereștrilor. Raportul aduce probe clare, încât și cei care erau sceptici cu acest fenomen, trebuie să recunoască că s-au înșelat.

Raportul aduce grave acuzații guvernului american, care este acuzat că a distorsionat tot fenomenul legat de extratereștrii. Raportul vorbește despre apariții ale extratereștrilor pe Pământ, cu probe și mărturii.
Un alt punct de vedere important care se desprinde din acest raport este faptul că extratereștrii sunt un real pericol pentru omenire.

Raportul propune construirea unor baze pentru protejarea populației, pe teritoriul european. Sunt aduse acuzații grave guvernului american care a mușamalizat cazul Roswell, manipulând opinia publică și a martorilor. Vă reamintesc faptul că laRoswell a fost recuperat cadavrul unui extraterestru. Autorii raportului consideră că americanii au ascuns intenționat ceea ce s-a întâmplat la Roswell, pentru a ține secret ceea ce au descoperit și pentru a-și consolida supremația în tehnologia de vârf. Cu siguranță, tehnica utilizată în construcția unor avioane ultra performante sau studiul și descoperirile în domeniul armelor cu micro-unde, au fost inspirate de cele extraterestre, susțin autorii raportului.

Un alt raport celebru este cel al profesorului Sturrok care a predat autorităților înregistrări cu privire la apariția OZN-urilor. În una din aceste înregistrări radar se poate observa un OZN care este de patru ori mai mare decât un Boeing, și care sfidează legile gravitației. În 2008, deasupra unui oraș din Texas, locuitorii au putut vedea un OZN de mărimea unui stadion de fotbal, care a staționat deasupra orașului, fără să facă vreun zgomot și care a dispărut într-o viteză amețitoare. Sturrok a cerut autorităților imaginile radar care au confirmat existența acestui obiect uriaș, avea peste 300 metri lungime și care a atins o viteză de 3200km/oră.

Loading...

Arheologii au ținut secret, o descoperire făcută într-o piramidă din Egipt. Este vorba despre o creatură misterioasă, cu formă umanoidă, foarte bine conservată. Analiza formei ei a arătat că trăsăturile feței sunt reptiliene, orbitele foarte mari și fața rotundă. Inscripția de pe mormânt arată că era o ființă extraterestră, ea numindu-se Osirunet, ceea ce înseamnă, cel trimis din ceruri. Ființa era principalul consilier al faraonului, dovadă stând și bijuteriile găsite în mormânt. Au fost descoperite și obiecte stranii care nu aveau legătură cu viața egiptenilor.

extraterestrii

Multe din aceste obiecte sunt formate dintr-un material sintetic care nu puteau fi confecționate în acea epocă, de către egipteni. Guvernul egiptean a refuzat să dea detalii despre această descoperire.

loading...

Comentariile sunt închise.