The news is by your side.

Salt în alte dimensiuni? Incredibile anomalii ale timpului experimentate de șoferii din Argentina

0

Ruta 5 din Argentina pare să fie un drum misterios, pe care se întâmplă lucruri bizare şi inexplicabile. Un grup de călători, care a ales acest drum, a trăit o experiență de-a dreptul halucinantă. Așadar, ei au experimentat ceea ce cunoaștem sub numele delipsa timpului„.

Senzații de dezorientare

Pe o distanță de 35 de kilometrii, între localitățile Lonquimay și Anguil, mai mulți șoferi, cât și pasageri au raportat senzații de dezorientare, cât și lipsa memoriei. Se întâmplă brusc și atunci când un vid al timpului se propagă peste această porțiune de drum, atât animalele cât și oamenii experimentează senzații ciudate.

Doi tineri, care frecventează destul de des această rută au declarat că de mai multe ori au trecut prin bule vide ale timpului. Eram amândoi în mașină și dintr-o dată am început să ne simțim ciudat, puţin dezorientați. Când ne-am trezit din acea stare, ne-am dat seama că parcurseserăm mai mulți kilometri fără niciun incident, dar nu mai aveam nicio memorie la ceea ce se întâmplase.„, a declarat unul dintre cei doi tineri pentru o publicație argentiniană.

Bulelelipsei timpului”

Bulelelipsei timpului” sunt întâlnite frecvent pe porțiunea de 35 de kilometri dintre cele două orașe și foarte mulți șoferi au experimentat aceste stări ciudate. Culmea este că niciodată nu s-a produs niciun accident, ceea ce semnifică că oamenii chiar dacă își pierd memoria rămân conștienți într-o oarecare măsură.

Un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu 10 ani, când un șofer a oprit mașina sa la o stație de alimentare din apropierea orașului Lonquimay. A întrat în benzinărie și a început să întrebe unde se află pentru că nu știe cum a ajuns în acel loc. Angajații benzinăriei speriați au chemat o ambulanță, dar s-a dovedit până la urmă că șoferul era în toate facultățile mintale. El pur și simplu experimentase o bulă a lipsei timpului, fapt pentru care s-a trezit într-un loc în care nu trebuia să fie.

Autostrada cu numărul 5

Evenimentul s-a răspândit în toată țara și foarte mulți șoferi au început să ocolească Autostrada cu numărul 5 din Argentina. Datorită isteriei generale, Centro de Estudios OVNI din Argentina a emis o atenționare cu privire la acest segment de drum, care este atins de aceste bule a lipsei timpului” și șoferii trebuie să conducă cu atenție, iar dacă experimentează stări ciudate să anunțe imediat poliția sau ambulanța.

1478887808-whatsapp-image-2016-11-11-at-150534-1 Salt în alte dimensiuni? Incredibile anomalii ale timpului experimentate de șoferii din Argentina

Acest fenomen a încercat să fie elucidat de oamenii de știință. Unii cred că o anomalie a timpului se produce în zona respectivă, în timp ce alții dau vina pe OZN-urile care se observă cu frecvență ridicată în zona. Nu se poate preciza cu exactitate ceea ce se petrece, însă este cert că un fenomen dincolo de capacitatea noastră de înțelegere se produce pe Ruta nr. 5 din Argentina.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și