Incredibila pestera din Bulgaria care imita pantecul femeii

Natura a demonstrat de numeroase ori că deține o capacitate infinită de modelare a vieții, dar și al locului unde se petrece aceasta. Terra a devenit astfel un paradis verde situat în pustietatea absolută a sistemului nostru solar.

Una dintre misterioasele capodopere naturale se regăsește în Bulgaria. Este vorba despre o peșteră, supranumită și Peștera Pântec sau Vagin datorită formei pe care o deține. Această peșteră este de-a dreptul incredibilă pentru că imită cu lux de amănunte pântecul unei femei.

pestera pantec

Peștera a fost descoperită din întâmplare în anul 2001 și este situată în apropierea satului bulgăresc Nenkovo. Conform arheologilor, Peștera Pântec a fost folosită de traci care dețineau un cult aparte pentru tot ceea ce însemna femeia.

pestera pantec2Deschiderea peșterei are forma exactă a unui vagin, care conduce într-o peșteră adâncă de 22 metri și lățime de 2,5 metri. Pe pereții interiori ai peșterii se poate observa cum un pârâu își croiește drum. Aceasta fenomen imită perfect ceea ce se întâmplă în interiorul unui vagin. La capătul peșterii se află un altar sculptat de 1,3 metri înălțime care simbolizează uterul în sine.

pestera pantec3

Pentru că misterul incredibilei peșteri să fie de-a dreptul șocant, la ora prânzului, când Soarele se află în cel mai înalt punct de pe cer, razele de lumină formează o umbră care seamănă cu un falus. Cu cât Soarele se deplasează mai mult pe cer, cu atât falusul crește pentru ca într-un final să ajungă tocmai la altarul care reprezintă uterul. Interesant este că doar în anumite luni ale anului, atunci când Soarele este îndepărtat de Terra, falusul se mărește atât de mult încât ajunge la uter.

Loading...

Această peșteră incredibilă care se presupune a fi fost modelată de natură demonstrează încă o dată faptul că viața este un fenomen incredibil la care au contribuit diverseputeri” necunoscute pentru ca ea să existe.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și