The news is by your side.

Incredibil! Vânătorii de OZN-uri au descoperit o cruce pe Marte

0

Descoperirea bizară ar avea implicații religioase semnificative.

Entuziaștii cercetători au reperat ceea ce spun ei că ar fi o cruce pe un deal marțian stâncos, la doar o aruncătură de băț de o structură ce pare a avea un acoperiș.

Afirmația a fost făcută de un vânător de OZN-uri din Franța care a observat formele neobișnuite într-o fotografie, scrie Libertatea.ro.

“Aceasta este o descoperire neobișnuită pentru cei care sunt religioși… Crucea este poziționată în spatele dealului, așa că partea de jos nu este vizibilă… În apropierea crucii, există un acoperiș frumos sculptat, care a cedat în timp…”, a declarat Scott C. Wearing, editor la UFO Sightings Daily.

O versiune mărită a imaginii evidențiază peisajul stâncos și cele două obiecte bizare.

Descoperirea vine la scurt timp după ce s-a spus că sonda spațială Curiosity ar fi dat peste o sculptură care ilustra o față.

Anul trecut, fizicianul John Bradenburg a dezvăluit o teorie ciudată în ceea ce privește viața pe Marte. Omul de știință crede că vechea civilizație de pe planeta roșie a fost distrusă de un atac nuclear determinat de o altă rasă extraterestră.

Bradenburg mai afirmă faptul că marțienii antici purtau numele de cidonieni și utopiști, iar dovezile genocidului ar putea fi încă văzute astăzi.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și