Bizar

INCREDIBIL! Un turist a reuşit să fotografieze două fantome într-un castel din Irlanda

Un bărbat, de origine engleză, aflat în concediu, a reuşit să realizeze fotografia vieţii sale, captând două fantome. Fotografia a fost realizată în momentul în care a vizitat un castel renumit din Irlanda.

Thomas Beavis, în vârstă de 21 de ani, a vizitat celebrul castel Lotus Hall din Wexford, Irlanda, împreună cu prietenii săi. Fascinat de măreţia construcţiei, bărbatul a realizat numeroase fotografii. După ce le-a descărcat în calculator, şi-a dat seama că două personaje stranii apar în cadrele sale. Este vorba despre două fantome, care par să privească nestingherite valul de turişti fascinaţi de măreţia arhitecturală.

Chiar dacă la prima vedere fantomele par desprinse dintr-un film de la Hollywood, interesant este faptul că Lotus Hall ascunde o poveste stranie şi dramatică.

Legenda spune că renumita familie Tottenham s-a mutat în castelul cu pricina în 1766. La scurt timp s-a născut o fetiţă şi bucuria a fost mare în sânul membrilor familiei. Nu se poate spune cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, însă fetiţa familiei Tottenham s-a îmbolnăvit foarte grav. Maladia nu a putut fi definită, iar medicii din vremea respectivă susţineau că diavolul a intrat în corpul micuţei.

Din acest motiv, familia a hotărât s-o izoleze într-o aripă a castelului împreună cu bunica sa. În acest fel, până în momentul morţii copilului, nimeni nu a mai ştiut despre existenţa sa. Legenda spune că spiritele celor două au rămas unite pentru posteritate şi încă în ziua de astăzi bântuie castelul.

fantome1 - INCREDIBIL! Un turist a reuşit să fotografieze două fantome într-un castel din Irlanda

În acest fel, o legendă pe care toată lumea o considera fără nicio bază reală a prins contur odată cu fotografia realizată de tânărul englez.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top