X-Files

Incredibil – Un OZN fotografiat deasupra Bucurestiului

Locuitorii Capitalei care au trecut joi seara prin zona Unirii au avut parte de o imagine ciudata pe cerul Bucurestiului. Un obiect luminos a survolat la o inaltime de peste 100 de metri, iar oamenii s-au oprit si au filmat scena.

Aparitie ciudata pe cerul Capitalei. Joi, in jurul orelor 22, bucurestenii care au trecut prin zona Pietei Unirii s-au oprit din drum si si-au atintit privirile spre cer, scrie Cancan.

Mai multe puncte luminoase, aranjate simetric in cerc, verzi si rosii, se plimbau liniar undeva in spatele blocurilor de pe malul Dambovitei. Cu cat luminile se apropiau mai mult, oamenii au si-au scos telefoanele si, fascinati, au inceput sa filmeze, unii dintre ei fiind siguri ca au parte de un OZN. Dupa cateva minute in care a facut cercuri in zona fantanilor, obiectul s-a indepartat spre Palatul Parlamentului, iar apoi si-a schimbat sensul de mers si a parut ca pierde din inaltime.

Cazuri de OZN-uri in Romania

Potrivit asociatiei condusa de Dan Farcas, ASFAN (Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale neidentificate), asociatiei condusa de Dan Farcas, in Romania au existat in decursul anilor nenumarate exemple care au demonstrat existanta OZN-urilor.

Acestia au intocmit chiar un raport prin care prezinta cele mai noi cazuri semnalate pe teritoriul tarii noastre. Un caz incredibil, semnalat de o bucuresteanca, in urma cu zece ani, care a sustinut ca a fost rapita de extraterestri a nascut multa controversa in acea perioada. L.C., in varsta de 40 de ani, care era contabila la o banca din Capitala s-a trezit intr-o dimineata cu un semn stantat pe unul dintre umeri.

loading...

rsz ozn - Incredibil - Un OZN fotografiat deasupra Bucurestiului

Colegii au dus-o la un spital de dermatologie, unde medicii au intrebat-o daca a incercat sa se tatueze. Femeia a negat, iar atunci intrebarea doctorilor a fost uimitoare! Daca crede in existenta extraterestrilor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top