X-Files

Incredibil! Un OZN filmat în timp ce curăță chemtrails pe cerul din Franța (video)

Chemtrails sau dârele morții sunt un subiect clasat în sfera conspirațiilor. Teoria susține că chemtrails sunt pulverizate pe cer cu un scop precis, acela de a arunca peste Terra numeroase substanțe chimice și în cele din urmă populația globului să fie redusă considerabil.

Dârele morţii (chemtrails-uri), ce constau atât din felurite substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate, cât şi din mai mulţi viruşi mortali ce au fost creaţi în anumite laboratoare secrete prin manipulări genetice, sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi“ (capii ascunşi ai sectei satanice mondiale a Francmasoneriei) profită de apatia, de inconştienţa şi de ignoranţa marilor mase de oameni, pe care se străduiesc să le manipuleze, să le îndobitocească şi să le împuţineze prin anumite căi.

Ei încearcă la ora actuală să-şi ducă la îndeplinire planul criminal de reducere drastică a populaţiei globului până la 1 miliard de fiinţe umane.

OZN-ul care curăță chemtrails

UN fenomen incredibil s-a petrecut pe 1 noiembrie 2016 pe cerul din Franța. Un obiect spațial neidentificat, care emana o lumină puternică, s-a apropiat de o dâră de chemtrails și a început s-o curețe.

Fenomenul a fost înregistrat de un martor ocular, care a declarat stupefiat că OZN-ul în cauză pur și simplu absorbea substanțele toxice din chemtrails.

loading...

Filmarea a fost încărcată pe Youtube pentru ca opinia publică să priceapă cât mai repede faptul că chemtrails este un fenomen real, realizat cu un scop precis. Reducerea populației globului cu orice preț și mai apoi instaurarea noii ordini mondiale.

Ce conțin chemtrails?

Scriitorul şi cercetătorul William Thomas susţine că în urma analizei realizate în laborator a unor astfel de substanţe ce provin din chemtrails-uri, au fost descoperite în ele germeni patogeni extrem de toxici, printre care şi mycroplasma fermentans (incognitus).

Ceea ce este însă foarte semnificativ şi totodată uluitor este faptul că aceşti germeni patogeni au fost descoperiţi de către dr. Garth Nicholson la aproximativ 45% dintre foştii soldaţi care acum suferă de misterioasa şi vlăguitoarea maladie ce este denumită Sindromul Războiului din Golf.

Chemtrails - Incredibil! Un OZN filmat în timp ce curăță chemtrails pe cerul din Franța (video)

În plus, la ora actuală se ştie că printre simptomele ce sunt întâlnite în zonele în care au fost răspândite o anumită perioadă de timp aceste chemtrails-uri, apar deficienţe respiratorii şi unele simptome stranii, asemănătoare cu cele de răceală, iar uneori fiinţele umane mărturisesc despre o stare ciudată de confuzie mentală şi împrăştiere cu care se confruntă după aceea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top