The news is by your side.

Incredibil! Un OZN aterizează pe Pământ printr-o gaură de vierme

0

Un videoclip postat pe Facebook, care surprinde lumini bizare pe cer, a devenit rapid viral pe Internet și a înfierbântat imaginația amatorilor de mistere din întreaga lume.

Un videoclip bizar în care amatorii de mistere văd un OZN care coboară pe Terra printr-ogaură de vierme” face senzație pe rețelele de socializare, potrivit Daily Mail.

Nu se știe exact unde a fost făcută filmarea și nici cine a realizat-o. Clipul a apărut pe un grup spaniol de pe Facebook. Părerile sunt împărțite dacă imaginile sunt autentice sau trucate.

Găurile de vierme care conectează diferite puncte din spaţiu şi timp ar putea părea pentru noi de nivelul literaturii şi al filmelor SF, dar aceste tuneluri misterioase sunt, de fapt, elemente ale fizicii teoretice.

Cercetătorii nu au descoperit încă dovezi ale existenţei găurilor de vierme în cosmos, dar astfel de pasaje sunt posibile din punct de vedere matematic, conform teoriei relativităţii generale a lui Albert Einstein.

În acelaşi mod în care o bucată de hârtie poate fi împăturită în jumătate, teoria relativităţii generale spune că o masă mare poate curba însuşi spaţiul. În 1935, Einstein şi fizicianul Nathen Rosen au ajuns la concluzia că în urma acestui proces poate rezulta un pod între două destinaţii distincte în spaţiu-timp.

ozn-1 Incredibil! Un OZN aterizează pe Pământ printr-o gaură de vierme

Dacă teoria relativitiăţii generale este adevărată, atunci acestePoduri Einstein-Rosen” sau găuri de vierme pot fi folosite ca scurtători către colţurile îndepărtate ale cosmosului.

Realitatea

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și