Bizar

Incredibil! Statuia din piatră a lui Iisus a deschis ochii în timpul slujbei (video)

Într-o biserică din orașul mexican Coahuila de Zaragoza statuia lui Iisus a deschis ochii în timpul unei slujbe.

În timpul unei slujbe, statuia lui Iisus a deschis ochii şi a privit către enoriaşi, fără ca vreo persoană să poată explica până acum cum s-a putut întâmpla acest lucru.

Acest fenomen misterios s-a petrecut cu câteva luni în urmă într-o biserică din orașul mexican Coahuila de Zaragoza. În timpul slujbei nimeni nu a observat miracolul, dar după ce au privit filmarea, enoriașii au rămas șocați de ceea ce au putut vedea.

Investigatori în domeniul paranormal dau asigurări că au analizat cu mare atenţie filmul. Părerea lor este că filmul pare cât se poate de real și nu au descoperit nicio urmă de manipulare pe calculator.

Această concluzie este una uimitoare și astfel evidențiază una dintre cele mai mari minuni petrecut pe teritoriul Mexicului în ultimul deceniu.

Potrivit elancasti.com.ar, imaginile au fost filmate în luna iunie, devenind foarte repede virale pe Internet, după ce acestea au fost postate recent.

iisus cu ochii deschisi - Incredibil! Statuia din piatră a lui Iisus a deschis ochii în timpul slujbei (video)

Expertul în paranormal Ivan Escamilla susţine cu tărie că 20 de colegi de-ai săi au analizat filmarea şi au constatat că nu este trucată.

loading...

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top