The news is by your side.

Incredibil! Ploaie de origine extraterestra in India

0

O furtună care a avut loc acum câțiva ani în India este dovada cea mai concludentă că extratereștri ne vizitează constant planeta. Ploaia a avut o culoare ciudată, care bătea spre roșu închis și din această cauză, oamenii de știință au colectat mai multe picături pe care le-au expus testelor de laborator.

Între 25 iulie și 23 septembrie 2001, statul indian Kerala a fost spălat în repetate rânduri de o ploaie de culoare roșiatică. Evenimentul a surprins pe toată lumea și pentru că s-a dorit rezolvarea enigmei, o echipă de cercetători a prelevat mai multe mostre din apa colorată.

Acestea au fost duse în laborator și cercetătorii au început să efectueze diverse teste. Rezultatele au fost atât de șocante încât au fost păstrate departe de ochii curioși ai publicului. După mai bine de 12 ani, fizicianul Godfrey Louis a vorbit pentru prima dată despre ceea ce s-a aflat în urma acelor teste.

Atunci când a analizat particulele de praf din stropii de ploaie au rezultat că aceștia nu aveau o formă regulată precum în cazul unei ploi normale. Mai mult de atât, comportamentul picăturilor a fost unul ciudat, pentru că Louis a consemnat în raport că acestea se comportau ca și cum erau în viață. Fizicianul a mai descoperit mai multe similitudini între apa de ploaie de culoare roșie și sângele uman.

Inițial, specialiștii au atribuit ploaia de culoare roșie ca fiind consecința unui meteorit care ar fi explodat în atmosferă, dar odată cu noile descoperiri misterul s-a adâncit și mai mult. De unde proveneau acele particule vii și ce erau? Pentru a încerca să găsească răspunsuri la aceste întrebări, alte teste biologice au fost efectuate. Cercetătorii de la Stintec, un laborator biologic din Sri Lanka, au descoperit ceva și mai șocant. Ploaia de culoare roșie conținea o structura ADN și incredibil că putea să se înmulțească.

stropi-de-ploaie-400x225 Incredibil! Ploaie de origine extraterestra in India

Este incredibil cum aceste ființe care se aflau în picăturile de ploaie sunt atât de avansate din punct de vedere biologic. În urma testelor noastre, am constatat că erau capabile să se înmulțească chiar și la temperaturi de peste 300 de grade Celsius. La această temperatură orice ființă ar fi murit.”, susţine fizicianul indian.

Din cauzele menționate mai sus, această ploaie nu numai că nu a fost înțeleasă de către specialiști, dar a mai fost numită și ploaie extraterestră. Este posibil ca vaporii de apă să fi fost contaminați cu acele vietăți de origine necunoscută, în momentul în care un OZN ar fi traversat zona respectivă. Aceasta este concluzia la care au ajuns cei mai mulți dintre specialişti.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și