Bizar

INCREDIBIL! In noaptea aceasta REAPARE Steaua de la Betleem, pentru prima data de la nasterea lui Isus

În această noapte, planeta Venus și planeta Jupiter își vor intersecta traiectoriile. Pe cer va apărea ca o stea dublă, fenomen care a mai avut loc în urmă cu 2.000 de ani, odată cu nașterea lui Isus.

Chiar dacă privitorilor de pe Pământ li se va părea că cele două planete se ating, de fapt distanța dintre ele este de peste 500 de milioane de kilometri. În acest moment cele două planete apar ca având aceeași marime, deși Jupiter este cea mai mare din sistemul nostru solar, în timp ce Venus este mai mică decât Pământul, scrie aktual24.ro.

Această „întâlnire” se numește conjuncție. Împreună, cele două planete au creat, în urmă cu 2.000 de ani, ceea ce este cunoscut sub numele de Steaua de la Betleem. Atunci, acest fenomen a anunța nașterea lui Isus.

Adev%C4%83rul despre Steaua din Betleem - INCREDIBIL! In noaptea aceasta REAPARE Steaua de la Betleem, pentru prima data de la nasterea lui Isus

Pe Internet sunt comentarii aprinse despre ce ar putea aduce sau semnifica această nouă apariție. Unii spun că ar putea anunța sfârșitul lumii, iar alții susțin că este un semn al revenirii lui Isus pe Pământ.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top